Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doi copii, LOVITI iN PLIN de masina pe un bulevard din Capitala. TRAFIC ingreunat! (VIDEO)

B1 B1,
Doi copii, LOVITI iN PLIN de masina pe un bulevard din Capitala. TRAFIC ingreunat! (VIDEO)

Doi copii care traversau neregulamentar au fost loviti in plin de o masina, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, informeaza B1 TV. Copiii au varstele de 11, respectiv 15 ani. Doua ambulante. continuă pe B1

Doi copii de 11 si 15 ani, raniti de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Acestia ar fi traversat prin loc nepermis

Doi copii din Capitala care se pare ca au traversat prin loc nepermis au fost surprinsi, sambata, de o masina care circula pe Bulevardul Iuliu Maniu si au fost raniti. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar si la Spitalul Grigore Alexandrescu, scrie News. ro.

Doi copii, de 11 si 15 ani, care au traversat printr-un loc nepermis, raniti de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala

Doi copii din Capitala care se pare ca au traversat prin loc nepermis au fost surprinsi, sambata, de o masina care circula pe Bulevardul Iuliu Maniu si au fost raniti. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar si la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Putini stiu ca sunt casatoriti si au doi copii! Cine e sotia lui Cristian Leonte

Intr-un interviu pentru unica. ro, Cristian Leonte a dezvaluit mai multe detalii din viata de familie. intrebat cum e viata intr-o casa cu doi oameni de televiziune si doi copii mici, acesta a.

VIDEO Traficul se desfasoara cu dificultate in zona Garii de Nord din Capitala, dupa ce o teava cu apa calda s-a spart

Trafic s-a desfasurat cu dificultate, vineri dimineata, in apropierea Garii de Nord din Capitala. Masinile sunt nevoite sa circule cu viteza redusa dupa ce o conducta cu apa calda s-a spart. Zona este acoperita de un abur dens.

VIDEO O conducta RADET s-a spart langa Gara de Nord din Capitala, masinile circula prin nori de abur

Trafic este ingreunat in aceasta dimineata, in apropierea Garii de Nord din Capitala, iar masinile sunt nevoite sa circule cu viteza redusa dupa ce o conducta cu apa calda s-a spart, informeaza Digi 24.

VIDEO UPDATE O conducta RADET s-a spart langa Gara de Nord din Capitala, masinile circula prin nori de abur

Trafic este ingreunat in aceasta dimineata, in apropierea Garii de Nord din Capitala, iar masinile sunt nevoite sa circule cu viteza redusa dupa ce o conducta cu apa calda s-a spart, informeaza Digi 24.

Grav accident de circulatie pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doi copii au ajuns la spital

Un grav accident de circulatie grav a avut loc sambata pe Bulevardul Iuliu Maniu, la iesirea din Bucuresti spre Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti .

Trafic restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe artere din Capitala, pentru Maratonul International Bucuresti

Sambata si duminica se va desfasura in Capitala Maratonul International Bucuresti, cu punctul de Plecare / Sosire in Piata Constitutiei, motiv pentru care se vor institui restrictii de cirulatie, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )