Libnet.ro
UNICEF

23:00

Grav accident de circulatie pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doi copii au ajuns la spital

România Liberă România Liberă,
Grav accident de circulatie pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doi copii au ajuns la spital

Un grav accident de circulatie grav a avut loc sambata pe Bulevardul Iuliu Maniu, la iesirea din Bucuresti spre Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti . continuă pe România Liberă

Doi copii de 11 si 15 ani, raniti de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Acestia ar fi traversat prin loc nepermis

Doi copii din Capitala care se pare ca au traversat prin loc nepermis au fost surprinsi, sambata, de o masina care circula pe Bulevardul Iuliu Maniu si au fost raniti. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar si la Spitalul Grigore Alexandrescu, scrie News. ro.

Doi copii, de 11 si 15 ani, care au traversat printr-un loc nepermis, raniti de o masina pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala

Doi copii din Capitala care se pare ca au traversat prin loc nepermis au fost surprinsi, sambata, de o masina care circula pe Bulevardul Iuliu Maniu si au fost raniti. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar si la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Un politist local din Timisoara a fost implicat intr-un grav accident de circulatie

Politistul local se afla pe un motoscuter si se indrepta spre o sesizare cand a fost lovit de un sofer care nu a acordat prioritate.

Doi copii, LOVITI iN PLIN de masina pe un bulevard din Capitala. TRAFIC ingreunat! (VIDEO)

Doi copii care traversau neregulamentar au fost loviti in plin de o masina, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, informeaza B1 TV. Copiii au varstele de 11, respectiv 15 ani. Doua ambulante.

Perchezitii de amploare la camatarii din Bucuresti, Ilfov si Prahova-VIDEO

Descinderi de amploare in aceasta dimineata la zeci de adrese din Bucuresti, Ilfov si Prahova, la locuintele mai multor persoane suspectate de camata, deturnarea licitatiilor publice si spalare de.

O antreprenoare din Bucuresti si-a deschis un business de cadouri experientiale

Cadouri traditionale? Uita de ele! O noua tendinta isi face aparitia pe piata cadourilor din Romania, incurajand alegerea de experiente. Demersul apartine Complice. ro, un business de cadouri experientiale, iar recomandarile incep de la experiente care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )