Libnet.ro
UNICEF

08:00

Doi dintre autorii atacurilor teroriste din Sri Lanka erau fiii unui cunoscut om de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Doi dintre autorii atacurilor teroriste din Sri Lanka erau fiii unui cunoscut om de afaceri

Doi dintre autorii atacurilor sinucigase de duminica din Sri Lanka erau fiii unui cunoscut om de afaceri din Colombo, iar acesta din urma a fost retinut de catre autoritati, potrivit Mediafax care citeaza CNN. continuă pe Hotnews

Bilantul atacurilor teroriste din Sri Lanka a ajuns la 359 de morti. Peste 60 de persoane au fost arestate

Bilantul victimelor din Sri Lanka a ajuns la 359 de morti, 39 fiind straini, iar peste 60 de persoane au fost arestate in legatura cu atentatele comise duminica la cinci hoteluri si trei biserici din orasele Colombo, Negombo si Batticaloa, au transmis autoritatile, potrivit Reuters. Fostul sef al armatei a precizat ca atentatele erau planuite de cel putin 7-8 ani.

SUA avertizeaza cetatenii ca atacurile teroriste din Sri Lanka ar putea continua

Departamentul de Stat al SUA a publicat intr-un ghid de calatorie revizuit informatia conform careia un grup terorist continua sa planuiasca posibile atacuri in Sri Lanka, dupa exploziile de duminica, scrie Reuters.

Ce se afla in spatele atacurilor teroriste din Sri Lanka? Istoria sangeroasa a tarii poate oferi indicii

Aproape 300 de oameni au fost ucisi in explozii simultane la biserici si hoteluri din Sri Lanka si alte sute au fost raniti. Atacurile coordonate au avut loc duminica dimineata si au socat intreaga comunitate internationala.

Cine a aranjat atacurile teroriste din Sri Lanka si ce s-a intamplat cu copiii romani de acolo

Gruparea Stat Islamic ISIS) a revendicat atentatele teroriste din Sri Lanka, soldate cu peste 320 de morti. intre timp, Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca elevii romani din Iasi, care se aflau intr-un schimb de experienta in Sri Lanka, s-au intors in siguranta in Romania. Purtatorul de cuvant al Guvernului de la Colombo si [] .

Cei mai multi dintre atacatorii din Sri Lanka aveau studii superioare si conexiuni in strainatate / Posibil atacatori inarmati, inca in libertate

Unul dintre autorii atacurilor cu bomba din Sri Lanka a studiat in Regatul Unit si Australia inainte de a savarsi atentatele, care e posibil sa fi fost finantate si inspirate de Isis a spus ministrul Apararii Ruwan Wijewardene, relateaza The Guardian. Potrivit oficialului, majoritatea atacatorilor proveneau din familii instarite si aveau studii superioare.

Patriarhul Daniel, despre atacurile din Sri Lanka: Expresia cea mai cruda a violentei si a instrainarii de Dumnezeu

Patriarhul Daniel lanseaza un apel la rugaciune pentru victimele atacurilor teroriste din Sri Lanka, spunand ca aceste atentate reprezinta expresia cea mai cruda a violentei dezumanizante si a instrainarii de Dumnezeu.

Bilantul atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morti

Autoritatile din Sri Lanka anunta ca 290 de persoane au murit si cel putin 500 au fost ranite in urma exploziilor care au vizat cinci hoteluri si trei biserici din orasele Colombo, Negombo si Batticaloa, scrie Mediafax, citand BBC.

Atacurile din Sri Lanka: Politia a arestat un cetatean sirian

Politia din Sri Lanka a retinut un cetatean sirian pentru a-l interoga in privinta atacurilor de sambata asupra unor biserici si hoteluri, au declarat marti Reuters trei surse din guvern si din armata.

Atacurile din Sri Lanka: Autoritatile fusesera avertizate cu doua saptamani inainte, serviciile de informatii stiau pana si numele teroristilor

Autoritatile din Sri Lanka au fost avertizate cu doua saptamani inaintea atacurilor din timpul Pastelui Catolic si aveau numele suspectilor, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului Rajitha Senaratne, citat de Guardian.

Bilantul victimelor exploziilor din Sri Lanka ajunge la 290 de morti

Bilantul victimelor atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morti dupa ce mai multe explozii s-au produs in biserici si hoteluri de lux din tara in duminica Pastelui catolic, scrie BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3315 seconds )