Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doi dintre cei mai mari actori contemporani se reunesc sub bagheta lui Quentin Tarantino

România Liberă România Liberă,
Doi dintre cei mai mari actori contemporani se reunesc sub bagheta lui Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio si Brad Pitt, doua dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, vor face echipa p. continuă pe România Liberă

Profit.ro: Grupul italian Fincantieri, printre cei mai mari constructori de nave din lume, a trimis Guvernului o oferta pentru Santierul din Mangalia, a carui vanzare catre olandezii de la Damen a fost blocata

Grupul italian Fincantieri, printre cei mai mari constructori de nave din lume, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde euro, care controleaza si grupul norvegian Vard, proprietarul santierelor navale din Tulcea si Braila, a trimis Guvernului roman o oferta de management operational al Santierului din Mangalia si, ulterior, de cumparare a 49% din actiunile acestuia, potrivit profit. ro.

Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania se pregateste sa fie tata

Victoras Micula, unicul fiu al milionarului bihorean Viorel Micula, isi pune pirostriile in aceasta primavara, casatorindu-se religios cu iubita lui, Ozana, o tanara oradeanca. Potrivit Cancan, motivul.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

INTERVIU Istoricul Ioan-Aurel Pop, rectorul UBB Cluj: De ce ar trebui romanii sa-l sarbatoreasca pe unul dintre cei mai importanti regi ai Ungariei

Comunitatea maghiara nu are motive de sarbatoare cu ocazia Centenarului, sustinea liderul UDMR Kelemen Hunor anul trecut. in conditiile in care comunitatea maghiara il celebreaza, in 2018, in cadrul Anului European al Patrimoniului, pe Matia Corvin, Adevarul a vorbit cu istoricul clujean Ioan-Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj, despre importanta regelui maghiar pentru romani.

Guvernul, decizii-cheie pentru milioane de romani. Salarii mai mari in sanatate si invatamant

Ziua de 1 Martie a venit cu salarii mai mari in sanatate si invatamant. Cresterile sunt semnificative, astfel, unii medici vor primii salariu chiar si de trei ori mai mare. Si profesorii se vor bucur.

EL este cel mai mare ESCROC AL SECOLULUI: A fugit cu SUTE de milioane de dolari, dupa ce a povestit ca are PUTERI MAGICE

Foutanga Babani Sissoko este considerat unul dintre cei mai mari escroci din istorie, tunurile imense pe care le-a provocat de-a lungul vietii, aducandu-i renumele de Excrocul secolului XX. Totul a.

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Irlandezii golesc magazinele, iNGROZITI de furtuna Emma: Vin cele mai mari zapezi din 1982 incoace

Irlandezii golesc magazinele intr-un ritm ametitor, pregatindu-se pentru furtuna Emma, care va aduce, conform prognozelor, cele mai importante caderi de zapada inregistrate in aceasta tara din 1982,.

Locuitorii din Alexandria, Focsani si Braila, cei mai nefericiti din Romania. Cel mai avantajos oras din tara ar fi Brasov

Cel mai avantajos oras din Romania ar fi Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, in timp ce locuitorii din orasul Alexandria ar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )