Libnet.ro
UNICEF

13:45

Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania se pregateste sa fie tata

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania se pregateste sa fie tata

Victoras Micula, unicul fiu al milionarului bihorean Viorel Micula, isi pune pirostriile in aceasta primavara, casatorindu-se religios cu iubita lui, Ozana, o tanara oradeanca. Potrivit Cancan, motivul. continuă pe Antena3

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Horia Brenciu, marturisire emotionanta: A lasat un mare gol in viata mea

Este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, dar Horia Brenciu recunoaste ca de doi ani traieste cu un mare gol in suflet. Atunci si-a pierdut tatal, omul care i-a fost alaturi toata.

INTERVIU Istoricul Ioan-Aurel Pop, rectorul UBB Cluj: De ce ar trebui romanii sa-l sarbatoreasca pe unul dintre cei mai importanti regi ai Ungariei

Comunitatea maghiara nu are motive de sarbatoare cu ocazia Centenarului, sustinea liderul UDMR Kelemen Hunor anul trecut. in conditiile in care comunitatea maghiara il celebreaza, in 2018, in cadrul Anului European al Patrimoniului, pe Matia Corvin, Adevarul a vorbit cu istoricul clujean Ioan-Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj, despre importanta regelui maghiar pentru romani.

EL este cel mai mare ESCROC AL SECOLULUI: A fugit cu SUTE de milioane de dolari, dupa ce a povestit ca are PUTERI MAGICE

Foutanga Babani Sissoko este considerat unul dintre cei mai mari escroci din istorie, tunurile imense pe care le-a provocat de-a lungul vietii, aducandu-i renumele de Excrocul secolului XX. Totul a.

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Numarul tinerilor romani care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual. Cei mai multi nu se mai intorc in tara

Tot mai multi tineri din Romania, elevi de gimnaziu sau de liceu, aleg sa isi continue studiile in institutiile de invatamant din Europa, SUA sau Canada. Mai exact, numarul celor care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual, potrivit.

O profesoara din Romania, unul dintre cei noua dascali din lume care au primit premiul ,,Profesor inovator in Educatie

O profesoara de limba romana din Romania se numara printre cei noua dascali din lume care au primit titlul de ,,Profesor inovator in Educatie in cadrul competitiei mondiale: ,,Global e-Innovation Teacher Award 2017.

DOLIU in lumea sportului! Unul dintre romanii care au urcat Romania pe podiumul OLIMPIC s-a stins din viata

Doliu in sportul romanesc. Un mare campion roman a murit la doar 65 de ani. Halterofilul Stefan Tasnadi a fost unul dintre sportivii care au dus Clujul pana pe podiumul Olimpic, obtinand medalia de argint l.

Klemm: O oportunitate ratata a fost un schimb mai mare intre industria cinematografica din Romania si SUA. Dragnea aduceHollywood-ul in Romania

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, luni, ca o oportunitate ratata a fost un schimb mai mare intre industria cinematografica din Romania si SUA, spunand inca o data ca promovarea prosperitatii economice pentru SUA si Romania este o prioritate pentru Parteneriatul strategic. Saptamana trecuta, liderul PSD Liviu Dragneas-a intalnit cu unul dintre sefii celebrei companii americane de film Universal Studios Hollywood.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )