Libnet.ro
UNICEF

17:16

Doi dintre copiii blocati in pestera din Thailanda au fost salvati

Antena3 Antena3,
Doi dintre copiii blocati in pestera din Thailanda au fost salvati

Doi baieti au fost salvati in siguranta din pestera din Thailanda. Scafandrii ii ghideaza pe cei doi 12 baieti si pe antrenorul lor prin intuneric si prin pasajele inundate. Ei sunt scosi pe rand, in. continuă pe Antena3

Copiii blocati in pestera din Thailanda le-au trimis scrisori sfasietoare parintilor: Va iubesc pe toti, s nu fiti ingrjiorati pentru mine

Oficialii thailandezi au exclus orice incercare imediata de a evacua pe cei 12 copii si antrenorul lor prinsi intr-o pestera din nordul Thailandei, in ciuda ingrijorarilor privind nivelul scazut de oxigen din.

Copiii blocati n pestera din Thailanda au transmis scrisori parintilor: Nu va faceti griji / Antrenorul le cere iertare familiilor baietilor

Scrisorile celor 12 copii blocati timp de 14 zile cu antrenorul lor de fotbal intr-o pestera inundata din Thailanda au fost transmise sambata prin intermediul scafandrilor si peste o suta de gauri au fost forate vertical, o alternativa la o operatiune de scufundari considerata prea periculoasa, relateaza AFP.

Cel putin patru dintre copiii blocati in pestera in Thailanda au fost salvati

Cel putin patru dintre cei 12 baieti blocati, alaturi de antrenorul lor de fotbal, de doua saptamani, intr-o pestera in Thailanda au fost scosi la suprafata. Exista informatii neconfirmate oficial ca alti doi copii ar fi fost salvati.

FOTOPatru dintre baietii blocati n pestera din Thailanda au fost salvati. Operatiunea va fi reluata peste 10 ore

Operatiunea de salvare a baietilor blocati impreuna cu antrenorul lor in pestera inundata din Thailanda a fost suspendata, duminica, dupa ce patru tineri au fost scosi la suprafata si transportati la spital. Salvatorii au nevoie de aproximativ 10 ore de pregatiri pentru o noua operatiune de salvare. 90 de scafandri sunt implicati in operatiunea de salvare, dintre care 50 sunt straini, iar 40 sunt thailandezi, relateaza Reuters si AFP.

FOTOPatru dintre baietii blocati n pestera din Thailanda au fost salvati. Operatiunea de salvare va fi reluata luni

Operatiunea de salvare a baietilor blocati impreuna cu antrenorul lor in pestera inundata din Thailanda a fost suspendata, duminica, dupa ce patru tineri au fost scosi la suprafata si transportati la spital. Salvatorii au nevoie de cel putin 10 ore de pregatiri pentru o noua operatiune de salvare. 90 de scafandri sunt implicati in operatiunea de salvare, dintre care 50 sunt straini, iar 40 sunt thailandezi, relateaza Reuters si AFP.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, se implica in salvarea copiilor captivi in pestera din Thailanda: Maine plecam acolo. Ideea sa e atat de nebuneasca incat ar putea functiona

Miliardarul Elon Musk se implica in salvarea copiilor blocati intr-o pestera din Thailanda alaturi de antrenorul lor de fotbal. La sesizarea unui internaut, CEO-ul Tesla a luat legatura cu Guvernul thailandez.

VIDEO Primele imagini de la aducerea la suprafata a doi dintre copiii blocati in pestera in Thailanda

Doi dintre cei 12 copii blocati intr-o pestera din Thailanda alaturi de antrenorul lor de fotbal au fost aduti la suprafata de echipele de interventie, dupa ore bune de la startul misiunii de salvare.

Elon Musk si trimite inginerii pentru a ncerca salvarea grupului blocat n pestera din Thailanda

Elon Musk spune ca isi trimite inginerii de la doua dintre companiile sale, SpaceX si Boring Company, pentru a incerca sa ajute la salvarea celor 12 copii si a antrenorului, blocati de aproape doua saptamani intr-o pestera din Thailanda. Musk se ofera sa ajute la pomparea apei afara din pestera si vine si cu propuneri excentrice.

Operatiunea de salvare a celor 12 copii si a antrenorului lor blocati intr-o pestera din Thailanda este in curs de desfasurate

In Thailanda a inceput duminica operatiunea de salvare a celor 12 baieti si a antrenorului lor de fotbal ramasi captivi intr-o pestera inundata din nordul tarii, au anuntat autoritatile locale citate de.

Un scafandru a murit n timpul operatiunii de salvare a grupului blocat ntr-o pestera din Thailanda

Un fost scafandru al marinei din Thailanda a murit in timpul operatiunii de salvare a membrilor echipei de fotbal si a antrenorului lor, blocati in pestera Tham Luang din Thailanda, relateaza BBC si CNN, citate de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )