Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel putin patru dintre copiii blocati in pestera in Thailanda au fost salvati

Adevărul Adevărul,
Cel putin patru dintre copiii blocati in pestera in Thailanda au fost salvati

Cel putin patru dintre cei 12 baieti blocati, alaturi de antrenorul lor de fotbal, de doua saptamani, intr-o pestera in Thailanda au fost scosi la suprafata. Exista informatii neconfirmate oficial ca alti doi copii ar fi fost salvati. continuă pe Adevărul

Doi dintre copiii blocati in pestera din Thailanda au fost salvati

Doi baieti au fost salvati in siguranta din pestera din Thailanda. Scafandrii ii ghideaza pe cei doi 12 baieti si pe antrenorul lor prin intuneric si prin pasajele inundate. Ei sunt scosi pe rand, in.

VIDEO Primele imagini de la aducerea la suprafata a doi dintre copiii blocati in pestera in Thailanda

Doi dintre cei 12 copii blocati intr-o pestera din Thailanda alaturi de antrenorul lor de fotbal au fost aduti la suprafata de echipele de interventie, dupa ore bune de la startul misiunii de salvare.

OPERATIUNE DRAMATICA in Thailanda: Copiii blocati in pestera vor fi evacuati unul cate unul

Misiune de evacuare a celor 12 copii si a antrenorului lor de fotbal care sunt blocati de 15 zile intr-o pestera inundata din Thailanda a inceput duminica si ar trebui sa dureze doua-trei zile, au anuntat.

Copiii blocati in pestera din Thailanda le-au trimis scrisori sfasietoare parintilor: Va iubesc pe toti, s nu fiti ingrjiorati pentru mine

Oficialii thailandezi au exclus orice incercare imediata de a evacua pe cei 12 copii si antrenorul lor prinsi intr-o pestera din nordul Thailandei, in ciuda ingrijorarilor privind nivelul scazut de oxigen din.

Cum au fost salvati cei patru copii scosi duminica din pestera din Thailanda - INFOGRAFIE

Patru copii din cei 12 blocati din 23 iunie, alaturi de antrenorul lor de fotbal, intr-o pestera din Thailanda au fost salvati duminica, dupa ce au fost nevoiti sa parcurga un kilometru pe sub apa.

Copiii captivi in pestera din Thailanda le-au trimis scrisori parintilor. Operatiunea de salvare este amanata

Oficialii thailandezi au exclus orice incercare imediata de a evacua pe cei 12 copii si antrenorul lor prinsi intr-o pestera din nordul Thailandei, in ciuda ingrijorarilor privind nivelul scazut de oxigen din subteran. intre timp, copiii au trimis scrisori parintilor in care ii asigurau ca sunt in regula.

Cel putin 19 oameni au murit in Mexic in urma unei explozii la un depozit de artificii

Cel putin 19 persoane au murit joi intr-o serie de explozii la un depozit de artificii din Mexic, a precizat politia locala. Mai multi angajati, patru pompieri si doi ofiteri de politie care s-au grabit sa ajute si-au pierdut viata, in timp ce aproximativ 40 de persoane au fsot ranite, relateaza UPI.

Explozie puternica in Mexic: cel putin 19 persoane au decedat, iar alte 40 sunt grav ranite - VIDEO

Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite in urma exploziilor produse la un depozit de artificii din orasul mexican Tultepec. Alejandro Ozuna.

Cel putin 21 de persoane au murit dupa ce o ambarcatiune cu turisti s-a rasturnat

Cel putin 21 de persoane au murit si alte 35 sunt date disparute in apele din jurul insulei-statiune Phuket dupa ce o furtuna a rasturnat o barca plina de turisti, scrie The Guardian. Comandantul politiei.

EXPLOZIE CATASTROFALA: Cel putin 19 persoane au MURIT si alte ZECI au fost RANITE! Bilant de ultim moment

Explozii devastatoare a avut loc in Mexic, in Tultepec, in urma careia Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite. Exploziile au avut loc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )