Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce spune unul dintre cei doi lideri exlusi din PSD despre posibilitatea de a i se alatura lui Ponta

Antena3 Antena3,
Ce spune unul dintre cei doi lideri exlusi din PSD despre posibilitatea de a i se alatura lui Ponta

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, luni, ca nu a contestat conducerea PSD pentru a pleca in partidul lui Victor Ponta, afirmand ca, desi il respecta pe fostul premier, scopul sau nu este sa adere la o. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

SOC in lumea fotbalului: Unul dintre cei mai buni atacanti, CONDAMNAT la iNCHISOARE, dupa ce i-a mutat falca din loc unui taximetrist (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti atacanti europeni a fost condamnat la inchisoare! Nicklas Bendtner 30 de ani), care evolueaza in prezent la Rosenborg, a primit o pedeapsa de 50 de zile de inchisoare, dupa un.

INTERVIU Jon Kalman Stefansson, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani: Ma gandesc ca, daca Dumnezeu exista, el trebuie sa fie poet

Scriitorul islandez Jon Kalman Stefansson este unul dintre cei mai cunoscuti si mai originali scriitori contemporani. in literatura, a inceput ca poet, insa implinirea ca scriitor si-a gasit-o pe taramul prozei in care si-a infipt sinele ajutandu-se de limbajul poetic.

Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

Unul dintre cei mai bogati seici din Emiratele Arabe, printul Max Al Habtoor, a fost cucerit de o romanca. Este vorba despre Estera o bruneta pe care magnatul a si angajat-o la una dintre firmele lui. Romanca a.

Tragedie in aer: Doua avioane s-au ciocnit, iar unul dintre ele s-a prabusit

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in Canada, iar in urma impactului unul dintre ele s-a prabusit. Accidentul s-a petrecut in Canada. Informatiile preliminare arata ca exista oameni raniti, dar.

INCIDENT aviatic! A fost panica pe aeroport! Unul dintre piloti avea o alcoolemie uriasa

Compania Japan Airlines si-a cerut scuze dupa ce unul dintre copiloti a fost arestat dupa ce a refuzat un alcooltest inainte de efectuarea zborului Londra-Tokyo. Katsutoshi Jitsukawa a fost arestat de politia.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai iubiti oameni de televiziune din Romania, are multe talente. Este actor la teatru, joaca in filme si a prezentat Vocea Romaniei si Romanii au talent. Fiind atat de.

Becali pune tunurile pe unul dintre preferatii sai: Parca a uitat fotbalul

Gigi Becali a reactionat dupa jocul neconvingator al echipei sale in meciul cu Astra Giurgiu din etapa a 14-a.

Dica isi cearta in direct unul dintre jucatori

Nicolae Dica a rabufnit, duminica seara, la adresa unuia dintre jucatorii pe care ii antreneaza la FCSB.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )