Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doi medici de la Spitalul Judetean de Urgenta, suspecti de infectie cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Doi medici de la Spitalul Judetean de Urgenta, suspecti de infectie cu COVID-19

Doi medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi sunt suspecti de coronavirus. Unul dintre medici a prezentat simptome specifice imbolnavirii cu COVID-19, celalalt, nu. continuă pe Adevărul

14 medici de la Spitalul Judetean Arad au demisionat sau au cerut pensionarea, alti 83 de angajati si-au luat concediu. Manager: Este o panica generala Nu avem niciun infectionist

Paisprezece medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Arad au demisionat sau au facut cereri de pensionare in ultimele zile, invocand ca isi pun familiile in pericol, iar alte peste 80 de cadre medicale au intrat in concediu, potrivit managerului unitatii medicale, Carmen Lucuta. Ea spune ca la acest moment spitalul nu are niciun doctor infectionist, pentru ca cei 6 medici din sectie nu se pot prezenta din motive de sanatate, iar situatia este critica si la Sectia ATI.

Patru spitale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta

Patru spitale municipale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.

COVID-19 Opt medici si 17 asistenti medicali de la Spitalul Judetean Botosani, confirmati cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 creste, dupa ce opt medici si 17 asistenti medicali de la Spitalul Judetean Botosani au fost confirmati cu coronavirus.

Procurorii din Suceava: Exista indicii ca decesele de la Spitalul Judetean sunt legate de activitatea ilicita a unor functionari publici din sistemul medical

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a anuntat ca a extins ancheta penala in cazul deceselor inregistrate la Spitalul Judetean Suceava, deoarece exista indicii ca acestea sunt legate de activitatea.

PENTRU PREVENIREA EFECTELOR COVID-19: ALRO sprijina comunitatea locala prin donarea sumei de 400 de mii de lei catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

sustine lupta impotriva COVID-19 si doneaza 400. 000 de lei Spitalului Judetean de Urgenta Slatina SJU), 25. 000 de lei catre Crucea Rosie Romana, Olt si 18. 000 de lei catre Asociatia Internationala de Politie din Romania, Olt si implementeaza un set foarte strict de protocoale si proceduri pentru prevenirea infectarii in locatiile sale, pentru a-si proteja atat angajatii, cat si partenerii de afaceri.

Spitalul Judetean si-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a facut, in ultima saptamana, sase achizitii publice de saci pentru transportul cadavrelor.

Spitalul Judetean Suceava a fost militarizat: Este oportun si necesar sa se introduca proceduri militare

Autoritatile au decis ca Spitalul Judetean de Urgenta Suceava sa fie militarizat pentru ca situatia focarului de coronavirus sa poata fi tinuta sub control. Anuntul a fost facut, astazi, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei videoconferinte cu premierul Ludovic Orban.

Cand va putea incepe testarea Covid 19, cu aparatul Real Time PCR, la Spitalul Judetean din Deva

La Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, vor putea fi realizate testari COVID 19, cu aparatul Real Time PCR, anunta Prefectura Huendoara.

Klaus Iohannis a retras decoratia conferita Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, unde s-au infectat cu coronavirus sute de cadre medicale si pacienti, iar cel putin 30 de persoane internate acolo si confirmate cu coronavirus au murit.

11 cadre medicale de la spitalul judetean din Sfantul Gheorghe au coronavirus

Dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, numarul cadrelor medicale cu coronavirus la Spitalul Judetean din Sf. Georghe a ajuns la 11.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )