Libnet.ro
UNICEF

17:15

Spitalul Judetean Suceava a fost militarizat: Este oportun si necesar sa se introduca proceduri militare

Antena3 Antena3,
Spitalul Judetean Suceava a fost militarizat: Este oportun si necesar sa se introduca proceduri militare

Autoritatile au decis ca Spitalul Judetean de Urgenta Suceava sa fie militarizat pentru ca situatia focarului de coronavirus sa poata fi tinuta sub control. Anuntul a fost facut, astazi, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei videoconferinte cu premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Spitalul Judetean Suceava a fost militarizat si va fi condus de un colonel

Spitalul Judetean Suceava va fi condus de colonelul medic Derioiu, provenit din Ministerul Apararii .

Alte 13 persoane infectate cu coronavirus au murit. Pacientii cu varsta cuprinsa intre 40-80 de ani se aflau la Spitalul Judetean Suceava. Bilantul in Romania a ajuns la 65 de decese

Au fost raportate inca 13 decese ale unor persoane testate pozitiv cu noul coronavirus. Cei 13 pacienti se aflau internati in Spitalul Judetean de Ugenta Suceava. Bilantul persoanelor decedate in Romania a ajuns la 65.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul ajunge la 78. Cei sase pacienti erau internati tot la Spitalul Judetean Suceava

Sase noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti, iar bilantul a ajuns astfel la 78. Toate cele 6 persoane erau internate in doua sectii ale Spitalului Judetean de Suceava, unde s-au inregistrat 30 de decese, multe dintre ele fiind raportate cu intarziere.

COVID-19 |Romania a ajuns la 65 de decese, dintre care 13 au fost inregistrate la Spitalul Judetean Suceava

Au fost raportate inca 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus, anunta grupul de Comunicare Strategica.

Horatiu Moldovan: La Suceava au fost erori produse de management, care a pus in contact medicii pozitivi cu cei neinfectati Nu am perceptia unui fenomen de musamalizare la nivel local (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat, pentru B1 TV, ca la Spitalul Judetean Suceava s-a produs un accident epidemiologic sever. Parte de vina apartine conducerii unitatii.

Raman Rambu si Spitalul Judetean Suceava fara decoratia de la Iohannis?

In aprilie 2019, prin decret prezidential, Klaus Iohannis decora cu Ordinul Meritul Sanitar in gra.

Procurorii din Suceava: Exista indicii ca decesele de la Spitalul Judetean sunt legate de activitatea ilicita a unor functionari publici din sistemul medical

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a anuntat ca a extins ancheta penala in cazul deceselor inregistrate la Spitalul Judetean Suceava, deoarece exista indicii ca acestea sunt legate de activitatea.

Dosar penal pentru situatia dezastruoasa de la Spitalul din Suceava. Rezultatele angajatilor, intarziate pentru ca au fost testate ilegal alte persoane

Dosarul penal deschis de procurori la Suceava, acolo unde zeci de medici au fost infectati cu noul coronavirus a fost declinat la parchetul ierarhic superior celui care a deschis ancheta, deoarece fapta de zadarnicirea combaterii bolilor a fost urmata de decesul unei persoane. Mai mult, procurorii investigeaza si fapte de abuz in serviciu si fals intelectual.

Dubla tragedie din familia unei directoare a Spitalului Judetean Suceava: sotul si socrul, rapusi de coronavirus

Directoarea de ingrijiri medicale de la Spitalul Judetean Suceava, Doina Chirap, trece printr-o experienta ingrozitoare. Ea s-a infectat cu COVID 19 si se afla internata in unitatea medicala. Sotul acesteia a decedat, rapus de noul coronavirus. Din pacate, s-a stins, din aceeasi cauza, si tatal barbatului.

Spitalul Judetean Suceava nu a raportat persoanele ucise de COVID 19. Statistica nationala, data peste cap

Noua sefa a Directiei de Sanatate Publica Suceava, Manuela Trifan, sustine ca Spitalul Judetean Suceava nu a transmis lista actualizata a persoanelor care au murit in ultima saptamana, dupa infectarea cu COVID 19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )