Libnet.ro
UNICEF

19:45

Doi pasageri de pe vasul Diamond Princess, unde sunt si romani, au murit din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Doi pasageri de pe vasul Diamond Princess, unde sunt si romani, au murit din cauza coronavirusului

Coronavirusul face in continuare ravagii printre pasagerii navei de croaziera Diamond Princess. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS: Au murit doua persoane de pe nava de croaziera Diamond Princess, unde sunt si romani

Noul coronavirus din China continua sa faca victime. Doi pasageri de pe nava de croaziera Diamond Princess, ancorata in portul Yokohama din Japonia au murit din cauza infectiei cu temutul virus, informeaza.

MAE: 6 cetateni de pe vasul Diamond Princess vor sa revina in tara Un avion italian va repatria azi mai multi pasageri europeni

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca pana acum 6 romani aflati pe nava Diamond Princess si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, in timp ce, in cursul zilei de astazi, o aeronava italiana va asigura transferul unui grup de cetateni europeni catre Uniunea Europeana.

MAE, despre romanii prezenti pe vasul Diamond Princess: Sase dintre ei si-au exprimat dorinta de a reveni in tara

Ministerul Afacerilor Interne a facut noi precizari cu privire la situatia romanilor aflati pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in portul Yokohama din Japonia.

MAE anunta ca 6 romani aflati pe vasul Diamond Princess vor sa revina in tara. Care sunt procedurile in derulare

Ministerul de Externe anunta ca, joi, o aeronava italiana va asigura transferul catre Uniunea Europeana a unui grup de cetateni europeni care se afla pe vasul Diamond Princess. Pana la acest.

Doi pasageri de pe vasul de croaziera Diamond Princess, unde s-au imbolnavit si doi romani, au murit

Japonezii au anuntat faptul ca doi dintre pasagerii vasului de croaziera Diamond Princess au decedat din cauza noului coronavirus.

intr-o singura zi, 99 de persoane confirmate cu noul coronavirus pe pachebotul Diamond Princess

Situatie grava pe pachebotul Diamond Princess, aflat in carantina in portul Yokohama: de la o zi la alta, inca 99 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

Reactia unui expert care a trata Ebola dupa ce a urcat pe Diamond Princess: Haos total! Am fost inspaimantat

Situatia de pe nava de pe croaziera Diamond Princess unde au fost inregistrate numeroase cazuri de coronavirus, printre bolnavi numarandu-se si doi romani, este descrisa de catre un expert japonez in boli.

Pasageri americani evacuati de pe nava Diamond Princess. 16 romani, captivi in continuare pe vasul de croaziera

Pasagerii de pe pachebotul de lux Diamond Princess care nu sunt infectati cu coronavirus au inceput sa fie evacuati. 250 de americani au fost deja preluati de o cursa aeriana pusa la dispozitie de Washington. 16 romani sunt captivi, in continuare, in inchisoarea plutitoare din Japonia. Romanul diagnosticat cu coronavirus este in stare buna, insa ramane sub observatie. intre timp, la nivel mondial, numarul celor decedati se apropie de 1. 800, iar cel al imbolnavirilor a trecut de 71.

MAE: Pana acum nu au fost identificati alti romani printre persoanele infectate cu coronavirus de pe nava Diamond Princess Ce se intampla cu romanii membri ai echipajului

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca pana la acest moment nu au fost identificati alti romani printre persoanele de pe nava Diamond Princess ale caror rezultate medicale sa fi confirmat prezenta COVID-19 si ca starea de sanatate a romanului diagnosticat cu coronavirus este in continuare buna. MAE mai spune ca miercuri, dupa finalizarea perioadei actuale de carantina, pasagerii vor putea parasi vasul pe baza unui certificat medical eliberat de autoritatile japoneze, in timp ce romanii membri ai echipajului pot fi supusi unei noi perioade de carantina de 14 zile. La bordul navei se afla peste 3. 700 de persoane, intre care si 17 romani - 15 membri ai echipajului si 2 pasageri. Bilantul celor infectati pe nava Diamond Princess a urcat luni la 454.

15 romani aflati pe vasul de croaziera Diamond Princess vor fi adusi in tara, unde vor intra in carantina

Ministrul Sanatatii Victor Costache a anuntat ca 15 romani, turisti si angajati pe vasul de croaziera Diamond Princess, vor fi adusi in Romania unde vor fi tinuti in carantina, in spatii special amenajate, relateaza HotNews . Nu este insa vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )