Libnet.ro
UNICEF

21:00

Pasageri americani evacuati de pe nava Diamond Princess. 16 romani, captivi in continuare pe vasul de croaziera

Antena3 Antena3,
Pasageri americani evacuati de pe nava Diamond Princess. 16 romani, captivi in continuare pe vasul de croaziera

Pasagerii de pe pachebotul de lux Diamond Princess care nu sunt infectati cu coronavirus au inceput sa fie evacuati. 250 de americani au fost deja preluati de o cursa aeriana pusa la dispozitie de Washington. 16 romani sunt captivi, in continuare, in inchisoarea plutitoare din Japonia. Romanul diagnosticat cu coronavirus este in stare buna, insa ramane sub observatie. intre timp, la nivel mondial, numarul celor decedati se apropie de 1. 800, iar cel al imbolnavirilor a trecut de 71. continuă pe Antena3

Coronavirus - Cel putin 40 de americani infectati pe nava Diamond Princess in largul Japoniei

Cel putin 40 de americani au fost infectati de noul coronavirus la bordul navei Diamond Princess, care se afla in carantina in largul Japoniei, au anuntat duminica autoritatile americane, citate de AFP.

MAE: Pana acum nu au fost identificati alti romani printre persoanele infectate cu coronavirus de pe nava Diamond Princess Ce se intampla cu romanii membri ai echipajului

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca pana la acest moment nu au fost identificati alti romani printre persoanele de pe nava Diamond Princess ale caror rezultate medicale sa fi confirmat prezenta COVID-19 si ca starea de sanatate a romanului diagnosticat cu coronavirus este in continuare buna. MAE mai spune ca miercuri, dupa finalizarea perioadei actuale de carantina, pasagerii vor putea parasi vasul pe baza unui certificat medical eliberat de autoritatile japoneze, in timp ce romanii membri ai echipajului pot fi supusi unei noi perioade de carantina de 14 zile. La bordul navei se afla peste 3. 700 de persoane, intre care si 17 romani - 15 membri ai echipajului si 2 pasageri. Bilantul celor infectati pe nava Diamond Princess a urcat luni la 454.

MAE, noi precizari referitoare la romanii prezenti pe nava Diamond Princess

Ministerul Afacerilor Externe a facut noi precizari referitoare la romanii aflati printre pasagerii de pe nava Diamond Princess, aflata in portul Yokohama.

Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess

Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess, aflata in carantina in Japonia, a declarat ministrul japonez al Sanatatii, Katsunobu Kato.

SUA trimit un avion pentru repatrierea cetatenilor americani de pe Diamond Princess, nava pe care a fost depistat si primul roman cu coronavirus

Statele Unite vor trimite o aeronava in Japonia, pentru a repatria pasagerii americani de pe Diamond Princess, nava aflata in carantina pe care se afla cei mai multi oameni infectatia de coronavirus din afara.

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.669. 356 de cazuri de imbolnavire la bordul Diamond Princess, pe care se afla si romani

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1. 669, conform CNN. La bordul navei de croaziera Diamond Princess, pe care se afla si romani, numarul imbolnavirilor este de 356. BBC relateaza ca autoritatile chineze au raportat a treia zi consecutiva de scadere a numarului de imbolnaviri.

Dupa SUA, si Italia isi evacueaza cetatenii de pe Diamond Princess. Nava, tinuta in carantina in Portul Yokohama, are 3.700 de oameni la bord, printre care si 16 romani

Italia a anuntat, duminica, ca va evacua cetatenii italieni de pe nava de croaziera tinuta in carantina in Portul Yokohama din Japonia, in conditiile in care 355 de persoane de la bordul Diamond Princess au.

Mai multe tari isi evacueaza cetatenii de pe vasul de croaziera Diamond Princess, unde un roman a fost infectat cu noul coronavirus

Ingrijorate de raspandirea rapida a noului coronavirus pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in carantina in portul Yokohama Japonia), mai multe tari au decis sa-si evacueze imediat cetatenii.

Americanii de pe Diamond Princess au revenit acasa: Vor sta doua saptamani in carantina

Peste 300 de cetateni americani de pe nava de croaziera Diamond Princess, printre care 14 depistati pozitiv cu coronavirus, au fost adusi cu avionul inapoi in SUA, dupa doua saptamani petrecute in.

MAE: Niciun alt roman de pe nava de croaziera Diamond Princess NU a fost diagnosticat cu coronavirus

Niciun alt cetatean roman de pe Diamond Princess, nava de croaziera aflata in carantina in portul nipon Yokohama, nu a fost diagnosticat cu coronavirus, anunta Ministerul Afacerilor Externe, printr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )