Libnet.ro
UNICEF

10:31

Doi politisti din Capitala, condamnati la sase ani de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi politisti din Capitala, condamnati la sase ani de inchisoare cu executare

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula, agenti in cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare. continuă pe Ziarul Bursa

Doi politisti din Bucuresti, condamnati la 6 ani cu executare pentru mita ceruta soferilor care treceau pe rosu. in ce zona operau

Doi agenti din cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare, transmite Agerpres.

Doi politisti din Capitala, CONDAMNATI la inchisoare cu executare: Agentii sunt acuzati ca le cereau mita soferilor

Doi agenti din cadrul Sectiei 17 Politie din Bucuresti au fost condamnati la cate sase ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata si trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Doi politisti din Bucuresti, condamnati la 6 ani cu executare pentru mita ceruta soferilor care treceau pe rosu. in ce zona isi asteptau musteriii

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula, agenti in cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare.

Katie Holmes si Jamie Foxx, prima aparitie in calitate de cuplu: Tom Cruise, motivul pentru care actorii si-au ascuns relatia sase ani

Dupa aproape sase ani in care au incercat sa-si tina relatia secreta, actorii Katie Holmes si Jamie Foxx au aparut pentru prima data impreuna la un eveniment. Se pare ca vedetele au fost nevoite sa se ascunda pana acum din cauza unei clauze stipulate in divortul actritei de Tom Cruise.

Alerta in judetul Maramures. O fetita de sase ani a disparut de acasa

Politistii, sprijiniti de jandarmi, pompieri, politisti de frontiera si voluntari s-au mobilizat vineri, 10 mai, pentru gasirea unei fetite care a disparut de la domiciliu. Disparitia a fost semnalata in.

Doi presupusi agenti rusi, condamnati pentru tentativa de lovitura de stat in Europa

Doi presupusi agenti ai serviciilor secrete ruse au fost condamnati in absenta pentru terorism dupa ce in 2016 ar fi instrumentat o tentativa de lovitura de stat in Muntenegru. Kremlinul califica acuzatiile drept absurde in timp ce oficiali europeni solicita Rusiei sa se abtina de la asemenea atacuri asupra democratiei unor state suverane.

La sase ani, Emanuel a devenit un erou. Si-a salvat surorile din flacari. Dar nu s-a oprit aici

Au trecut doi ani de cand Emanuel Bojian, de la Vutcani, a reusit sa induioseze o tara intreaga cu fapta sa minunata. in ajunul sarbatorii de Mos Nicolae, cand toti copiii asteapta daruri, casa familiei lua.

Oltchim intra in faliment dupa sase ani de chin in insolventa

Tribunalul Valcea a dispus inceperea procedurii generale a falimentului Oltchim OLT), dupa ce, in luna aprilie, consortiul de administratori ai combinatului chimic, format din BDO Business Restructuring si Rominsolv, au solicitat acest lucru. Oltchim.

Momente de groaza pentru o familie din Capitala! Hoverboard-ul unui copil de 10 ani a explodat in camera lui

Clipe de groaza pentru o familie din Bucuresti. Hoverboard-ul baietelului lor de 10 ani a explodat la scurt timp dupa ce il folosise in parc. Tatal a povestit ca baiatul a venit de afara cu.

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )