Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi romani au fost prinsi de politistii din Marea Britanie practicand sclavia. Ce pedeapsa au primit

Antena3 Antena3,
Doi romani au fost prinsi de politistii din Marea Britanie practicand sclavia. Ce pedeapsa au primit

Doi romani au fost arestati in Marea Britanie fiind acuzati ca practicau sclavia. Potrivit autoritatilor britanice cei doi aduceau romani la munca pe care ii obligau sa lucreze in conditii inumane intr-o fe. continuă pe Antena3

E incredibil la ce agresiune a luat parte o femeie din Marea Britanie. Aceasta a ajuns dupa gratii

O femeie din Marea Britanie a fost arestata fiindca a ajutat un barbat sa violeze o copila de 13 ani de doua ori. Oamenii legii au cercetat cazul si au descoperit tot felul de mesaje in telefonul.

BCE: 12 banci din Marea Britanie isi pregatesc expansiunea in zona euro

Bancile cu sediul in Marea Britanie au inceput sa ia masuri concrete pentru a-si extinde operatiunile in zona euro inaintea iesirii tarii din Uniunea Europeana Brexit), conform Bloomberg.

Daily Mail: Alexander Adamescu l-a angajat pe fostul sef al serviciului secret MI6, John Scarlett, in procesul de extradare din Marea Britanie

Alexander Adamescu i-a angajat pe fostul sef MI6, serviciu de informatii britanic, si un fost consilier in cabinetul Blair drept experti in procesul de extradare care se judeca la Londra. Informatia se regaseste intr-un articol publicat la sfarsitul saptamanii trecute de Daily Mail, care prezinta familia Adamescu drept victima razbunarii fostului premier Victor Ponta.

Cand se judeca extradarea lui Alexander Adamescu din Marea Britanie

De cate ori se apropie un nou termen de judecata in procesul de extradare de la Londra, in presa internationala apar articole, rapoarte sau se organizeaza conferinte in care Alexander Adamescu este prezentat drept victima politica a unui proces plin de abuzuri. Potrivit surselor HotNews. ro, ultimul termen de judecata a fost pe 31 ianuarie iar cu o saptamana inainte, pe data de 24, a avut loc o conferinta la Bruxelles, la care a participat si fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, unde s-a vorbit pe larg despre cazul sau. Tribunalul londonez care judeca cererea de extradare a amanat cauza pentru data de 27 februarie, potrivit surselor HotNews. ro.

Britanicii sunt socati ca stramosii lor au fost negri

O analiza ADN a celui mai vechi schelet din Marea Britanie a dezvaluit ca unii dintre primii britanici moderni aveau pielea inchisa la culoare. Pentru un popor care in urma cu doi ani vota iesirea din UE pe motiv ca imigrantii distrug tara, vestea nu a fost bine primita. Prin britanicii moderni, cercetatorii se refera [].

Romanul acuzat ca proiecteaza si distribuie dispozitive de furat datele bancare de pe carduri din bancomate, condamnat in Marea Britanie

Alexandru Sovu a fost dat in cautare internationala de catre autoritatile din Marea Britanie, dupa ce romanul a fost acuzat ca a proiectat si distribuit aparate skimmere, n. r. ) care pot fi copia ilegal datele de pe cardurile bancare cand sunt introduse in bancomate. Autoritatile l-au condamnat in absenta si banuiesc ca s-ar ascunte in Romania sau China, precizeaza Daily Mail.

Trupa Spice Girls: Reunita pentru un turneu in Marea Britanie si Statele Unite

Trupa britanica Spice Girls se va reuni pentru un turneu care va avea loc in Marea Britanie si SUA s.

Pleaca Marea Britanie, vin alte DOUA TARI. Anunt de ULTIMA ORA privind VIITORUL UE

Marea Britanie se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, iar alte doua tari stau la rand pentru a intra in comunitatea europeana. Comisia Europeana urmeaza sa identifice Serbia si Muntenegru drept.

BBC: Marea Britanie va parasi uniunea vamala a Uniunii Europene

Marea Britanie va parasi uniunea vamala a Uniunii Europene dupa Brexit, a declarat o sursa din cadru.

Perchezitii la o retea de hoti in serie. Doi infractori au fost retinuti, iar al treilea se sustrage urmaririi penale

Pe 5 februarie, politistii din cadrul Sectiei 6 Rurala Tecuci au efectuat patru perchezitii domiciliare, pe raza comunelor Munteni si Negrilesti, intr-o cauza in care se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt calificat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )