Libnet.ro
UNICEF

14:30

Doi romani, loviti intentionat cu masina in Londra. Unul dintre ei si-a pierdut viata

Antena3 Antena3,
Doi romani, loviti intentionat cu masina in Londra. Unul dintre ei si-a pierdut viata

Doi romani au fost loviti intentionat de o masina care circula cu viteza, dupa ce avusesera o altercatie cu un grup de persoane. in Londra s-a intamplat totul. Un barbat si-a pierdut viata, iar. continuă pe Antena3

Politia britanica i-a identificat pe cei doi romani loviti intentionat cu masina la Londra. Barbatul decedat avea 51 de ani

Cei doi romani loviti intentionat de o masina care circula cu viteza in Londra au fost identificati. Un barbat si-a pierdut viata, iar cel de-al doilea a fost ranit. Criminalul e in continuare.

Doi romani, VICTIME ale unui ATAC CU IZ RASIST la Londra: Unul dintre ei a murit(VIDEO)

Doi romani au fost victime ale unui atac cu iz rasist in Londra. Unul dintre ei a murit, iar altul a fost grav ranit, in urma unui incident care a avut loc intr-o suburbie a capitalei Marii Britanii, informeaza B1.

Unul dintre co-fondatorii Facebook face apel la scindarea grupului

Unul dintre co-fondatorii Facebook, Chris Hughes, a facut apel la scindarea grupului in trei si l-a criticat pe actualul sau presedinte, Mark Zuckerberg, acuzat in opinia sa de sacrificarea protectiei vietii private in favoarea 'click-ului ', transmite AFP.

Unul dintre co-fondatorii Facebook cere spargerea companiei: Puterea lui Mark Zuckerberg este fara precedent

Unul dintre co-fondatorii Facebook, Chris Hughes, cere autoritatilor americane sa sparga compania in mai multe firme mai mici, avertizand ca in acest moment seful retelei sociale, Mark Zuckerberg, are o putere fara precedent, ne-americana si o influenta uluitoare in societate si in politica ca urmare a monopolului in domeniul social network.

Facebook. Unul dintre co-fondatorii Facebook propune scindarea grupului

Facebook Unul dintre co-fondatorii Facebook, Chris Hughes, a facut apel la scindarea grupului in trei si l-a criticat pe actualul sau presedinte, Mark Zuckerberg, acuzat in opinia sa de sacrificarea protectiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )