Libnet.ro
UNICEF

13:00

Doi romani, VICTIME ale unui ATAC CU IZ RASIST la Londra: Unul dintre ei a murit(VIDEO)

B1 B1,
Doi romani, VICTIME ale unui ATAC CU IZ RASIST la Londra: Unul dintre ei a murit(VIDEO)

Doi romani au fost victime ale unui atac cu iz rasist in Londra. Unul dintre ei a murit, iar altul a fost grav ranit, in urma unui incident care a avut loc intr-o suburbie a capitalei Marii Britanii, informeaza B1. continuă pe B1

Politia britanica i-a identificat pe cei doi romani loviti intentionat cu masina la Londra. Barbatul decedat avea 51 de ani

Cei doi romani loviti intentionat de o masina care circula cu viteza in Londra au fost identificati. Un barbat si-a pierdut viata, iar cel de-al doilea a fost ranit. Criminalul e in continuare.

Doi romani, loviti intentionat cu masina in Londra. Unul dintre ei si-a pierdut viata

Doi romani au fost loviti intentionat de o masina care circula cu viteza, dupa ce avusesera o altercatie cu un grup de persoane. in Londra s-a intamplat totul. Un barbat si-a pierdut viata, iar.

Digi24: VIDEO. Florin Morariu, eroul unui atac terorist din Anglia, rupe un steag PSD la mitingul din Iasi

PSD a organizat un miting, la Iasi, pe 9 mai, de Ziua Europei, simultan cu mitingul informal al liderilor UE de la Sibiu. in acelasi timp, in jurul Pietei Unirii din oras s-au strans persoane care au scandat Hotii! si PSD, ciuma rosie. Printre acestia s-a aflat si Florin Morariu, ieseanul decorat de regina Elisabeta a II-a pentru gestul sau de curaj din timpul unui atac terorist din Londra.

Mike Pompeo avertizeaza Iranul ca SUA vor reactiona rapid si decisiv in cazul unui atac

Mike Pompeo, secretarul american de Stat, a avertizat Iranul ca orice atac la adresa cetatenilor si intereselor SUA va provoca o replica rapida si decisiva din partea Washingtonului, informeaza Mediafax, citand agentia de stiri Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )