Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unul dintre co-fondatorii Facebook cere spargerea companiei: Puterea lui Mark Zuckerberg este fara precedent

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre co-fondatorii Facebook cere spargerea companiei: Puterea lui Mark Zuckerberg este fara precedent

Unul dintre co-fondatorii Facebook, Chris Hughes, cere autoritatilor americane sa sparga compania in mai multe firme mai mici, avertizand ca in acest moment seful retelei sociale, Mark Zuckerberg, are o putere fara precedent, ne-americana si o influenta uluitoare in societate si in politica ca urmare a monopolului in domeniul social network. continuă pe Hotnews

Facebook. Unul dintre co-fondatorii Facebook propune scindarea grupului

Facebook Unul dintre co-fondatorii Facebook, Chris Hughes, a facut apel la scindarea grupului in trei si l-a criticat pe actualul sau presedinte, Mark Zuckerberg, acuzat in opinia sa de sacrificarea protectiei.

Hackerii au furat 7000 de bitcoins de la unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Hackerii au furat monede virtuale in valoare de 41 de milioane de dolari de unul dintre cele mai mari exchage-uri de criptomonede din lume Binance, potrivit reprezentantilor companiei. Atacatorii au reusit sa retraga 7000 de criptomonede bitcoin folosind o varietate de tehnici ,inclusiv phishing, virusi si alte atacuri, potrivit unei postari a directorului executiv Zhao Changpeng, pe site-ul exchange-ului.

Unul dintre cei doi militari romani raniti in Afganistan a fost transportat in Germania

Ministerul Apararii Nationale anunta ca unul dintre cei doi militari raniti in Afganistan a fost transportat in Germania. Fruntasul Ionut Burlacu, ranit recent in Afganistan, a fost transportat.

Unul dintre militarii raniti luni in Afganistan a fost transportat in Germania pentru investigatii

Unul dintre cei doi militara raniti in Afganistan a fost transportat miercuri in Germania. Fruntasul Ionut Burlacu a fost transportat la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate, starea lui fiind stabila, transmite MApN.

Noua elevi impuscati la o scoala din SUA. Unul dintre ei a murit la doar 18 ani

Noua elevi de la o scoala din Denver, Colorado, SUA,au fost impuscati, iar unul dintre ei a murit. Doi alti elevi au fost retinuti, fiind considerati suspecti. Se pare ca cel care si-a.

Romanii au inceput sa sune la 1911 pentru a raporta incidente de securitate cibernetica: Unul dintre apeluri a venit de la un spital

O unitate spitaliceasca si mai multe persoane fizice au sunat recent la 1911 pentru a raporta incidente de securitate cibernetica, a anuntat miercuri Ministerul Comunicatiilor. La numai cinci zile de la operationalizarea numarului unic 1911 apelabil din toate retelele de telefonie la tarif normal, 87 de alerte unice de securitate cibernetica au fost raportate catre CERT-RO, 25% dintre acestea fiind din Bucuresti. Vezi in articol ce incidente de securitate au fost semnalate pana acum.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )