Libnet.ro
UNICEF

08:00

Doi sefi din Politia Romana, intre care si un chestor, prinsi bauti la volan in aceeasi seara. Unul dintre ei s-a ales cu dosar penal

Adevărul Adevărul,
Doi sefi din Politia Romana, intre care si un chestor, prinsi bauti la volan in aceeasi seara. Unul dintre ei s-a ales cu dosar penal

Doi sefi din politie au fost prinsi conducand sub influenta alcoolului, vineri seara, in decurs de doar cateva ore. Este vorba de sefulDirectiei Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative din Politia Romana si de seful Politiei Sectorului 4 al Capitalei. Cel din urma s-a ales cu dosar penal. continuă pe Adevărul

Doi sefi din Politia Romana, prinsi bauti la volan

Doi sefi din Politia Romana au fost prinsi bauti la volan vineri seara in Bucuresti, intr-o razie a Brigazii Rutiere. Celor doi le-a fost suspendat dreptul de a conduce. Unuia dintre ei i-a fost data amenda contraventionala, iar celuilalt urmeaza sa i se intocmeasca dosar penal, transmite Mediafax.

Sefi din Politia Romana, prinsi in timp ce conduceau sub influenta alcoolului

Doi politisti au fost prinsi in timp ce conduceau sub influenta alcoolului, in cadrul unei actiuni desfasurate de Politia Rutiera. Unul dintre ei a fost sanctionat contraventional, iar celuilalt, de la Politia Capitalei, i s-a intocmit dosar penal. In.

Sefi din Politia Capitalei, prinsi bauti la volan

Doi sefi din Politia Capitalei au fost prinsi bauti la volan in doar cateva ore. Este vorba despre sefului Politiei Sectorului 4 din Capitala, care a fost oprit in trafic vineri seara, in timp ce se.

Doi sefi din Politie, prinsi bauti la volan (VIDEO)

Doi sefi din Politia Romana au fost prinsi, vineri seara, in timp ce conduceau sub influenta bauturilor alcoolice. Ionut Cristian Stan, seful Directiei Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative din.

Teribilism fara margini pentru doi tineri din Capitala. Unde s-au urcat pentru a ciocni ouale de Paste - VIDEO

Teribilism fara margini pentru doi tineri din Capitala. Acestia au patruns pe santierul podului Ciurel si s-au urcat pe macaraua inalta de peste 100 de metri pentru a ciocni ouale de Paste. Cei doi tineri.

Masina de politie, parcata pe un loc destinat masinilor persoanelor cu dizabilitati. Siguranta si incredere, Politia Romana

O masina de politie a fost parcata pe un loc destinat masinilor persoanelor cu dizabilitati din zona centrala a municipiului Targu Jiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )