Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sefi din Politia Capitalei, prinsi bauti la volan

Antena3 Antena3,
Sefi din Politia Capitalei, prinsi bauti la volan

Doi sefi din Politia Capitalei au fost prinsi bauti la volan in doar cateva ore. Este vorba despre sefului Politiei Sectorului 4 din Capitala, care a fost oprit in trafic vineri seara, in timp ce se. continuă pe Antena3

Doi sefi din Politia Romana, prinsi bauti la volan

Doi sefi din Politia Romana au fost prinsi bauti la volan vineri seara in Bucuresti, intr-o razie a Brigazii Rutiere. Celor doi le-a fost suspendat dreptul de a conduce. Unuia dintre ei i-a fost data amenda contraventionala, iar celuilalt urmeaza sa i se intocmeasca dosar penal, transmite Mediafax.

Sefi din Politia Romana, prinsi in timp ce conduceau sub influenta alcoolului

Doi politisti au fost prinsi in timp ce conduceau sub influenta alcoolului, in cadrul unei actiuni desfasurate de Politia Rutiera. Unul dintre ei a fost sanctionat contraventional, iar celuilalt, de la Politia Capitalei, i s-a intocmit dosar penal. In.

Doi sefi din Politia Romana, intre care si un chestor, prinsi bauti la volan in aceeasi seara. Unul dintre ei s-a ales cu dosar penal

Doi sefi din politie au fost prinsi conducand sub influenta alcoolului, vineri seara, in decurs de doar cateva ore. Este vorba de sefulDirectiei Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative din Politia Romana si de seful Politiei Sectorului 4 al Capitalei. Cel din urma s-a ales cu dosar penal.

Doi sefi din Politie, prinsi bauti la volan (VIDEO)

Doi sefi din Politia Romana au fost prinsi, vineri seara, in timp ce conduceau sub influenta bauturilor alcoolice. Ionut Cristian Stan, seful Directiei Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative din.

R. Moldova a inceput reeducarea soferilor prinsi bauti al volan: Acestia trebuie sa spele cadavre la morga si sa ajute in spitale pentru a-si reprimi permisele

Republica Moldova a demarat un program inedit pentru soferii prinsi bauti la volan: cei care vor sa-si reprimeasca permisele trebuie sa participe intr-un program de trei luni cu activitati obligatorii la morga, dar si in spitale, pentru ajutorarea victimelor accidentelor rutiere, scrie presa de peste Prut.

Soferii prinsi bauti din Republica Moldova, pusi sa spele cadavre la morga. Cum arata programul inedit de reeducare

Republica Moldova a pornit un program de reeducare a soferilor prinsi bauti la volan. Pentru a-si recapata permisul de conducere, acestia trebuie sa desfasoare timp de trei luni un program cu diferite activitati la morga sau in spitale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )