Libnet.ro
UNICEF

05:45

Doi soti din Aiud, amendati cu 4.000 de lei pentru ca nu au trecut ora in declaratii pe propria raspundere. Ce spune Politia

Adevărul Adevărul,
Doi soti din Aiud, amendati cu 4.000 de lei pentru ca nu au trecut ora in declaratii pe propria raspundere. Ce spune Politia

Doi soti din Aiud au fost amendati cu cate 2. 000 de lei fiecare pentru ca nu au trecut intervalul orar de deplasare in declaratiile pe propria raspundere. continuă pe Adevărul

Doi soti din Aiud, amendati fiindca nu au trecut intervalul orar in declaratia pe proprie raspundere. Ce spun reprezentantii Politiei

Un cuplu din Aiud a spus ca a primit amenda de 2. 000 de lei fiecare, pe motiv ca in declaratia pe proprie raspundere nu a trecut intervalul orar de deplasare.

Doi soti casatoriti de 50 de ani au murit la sase minute distanta, de coronavirus

Doi soti din Florida, care erau casatoriti de 50 de ani, a murit la sase minute distanta unul de celalalt din cauza coronavirus.

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor.

Vlad Voiculescu afirma ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu afirma, joi, ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV, bani cu care se puteau cumpara cel putin 385. 665 masti FFP2 pentru spitalele aflate in subordinea institutiei. Momente ca astea ne aduc aminte un lucru simplu: coruptia ucide, afirma Voiculescu.

Testul a doi barbati din Buzau, declarati vindecati de corvid in martie, a iesit din nou pozitiv

Testul a doi barbati din Buzau, declarati vindecati de coronavirus in luna martie, a iesit din nou p.

Doi pacienti din Buzau vindecati de coronavirus s-au imbolnavit din nou

Doi pacienti din judetul Buzau, in varsta de 29 si 46 de ani, externati pe 26 martie cu rezultate negative la testul de coronavirus, au fost declarati pozitivi dupa 12 zile de la externare.

Profi doneaza 25.000 lei pentru sustinerea persoanelor cu dizabilitati

Retailerul Profi Romania va directiona 25. 000 de lei catre Fondul de Solidaritate constituit de comunitatea Fa Bine!, pentru sustinerea cu alimente a persoanelor cu dizabilitati, scrie Agerpres.

VIDEO Rectificarea bugetara: 1 miliard de lei pentru concedii medicale si 7 miliarde lei pentru somajul tehnic si alte ajutoare

Prima rectificare bugetara din acest an a fost discutat luni, in prima lectura, in sedinta de Guvern, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor. Acesta a spus ca cei mai multi bani in plus vor fi alocati Ministerului Sanatatii si Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.

Un tanar din Bistrita a platit 2.000 de lei pentru a-si bea cafeaua in liniste, departe de sotie

Un tanar din Bistrita a platit 2. 000 de lei pentru a savura o cafea in liniste, departe de sotie, dupa ce a iesit din casa, fara motiv si s-a dus in cealalta parte a orasului.

Bayer doneaza 386 de mii de lei pentru sustinerea spitalelor din Romania

Bayer s-a alaturat campaniei scutpentruspitale a Asociatiei Zi de Bine din Romania, cu o donatie de 386. 000 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )