Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doi soti din Suceava, arestati dupa ce au sechestrat-o pe bona copilului lor. Au vrut sa-si faca singuri dreptate!

Antena3 Antena3,
Doi soti din Suceava, arestati dupa ce au sechestrat-o pe bona copilului lor. Au vrut sa-si faca singuri dreptate!

Doi soti din Suceava au fost arestati preventiv pentru 30 de zile pentru ca au privat-o de libertate pe bona copilului lor. Victima a fost ridicata cu forta de pe strada, batuta si dusa la o casa de. continuă pe Antena3

Doi soti din Chisinau vor face inchisoare dupa ce au exploatat sexual sapte fete, inclusiv minore

Doi soti din Chisinau, care au traficat in scop de exploatare sexuala comerciala, in perioada 2016-2017, sapte fete, dintre care doua nu aveau implinita varsta majoratului, au fost condamnati la ani grei de inchisoare.

Doi soti au sechestrat-o pe bona copilului lor care le-ar fi furat bijuterii de 3.000 de euro. Agresorii, arestati pentru 30 de zile

Doi soti din Suceava au fost arestati preventiv pentru 30 de zile pentru ca au privat-o de libertate pe bona copilului lor. Victima a fost ridicata cu forta de pe strada, batuta si dusa la o casa de amanet.

Doi soti morti intr-un oribil accident in Dolj. Si-au pierdut viata pe loc dupa ce au intrat cu masina intr-un TIR

Doi soti si-au pierdut viata miercuri, in urma unui accident teribil, dupa ce masina lor a intrat pe contrasens si s-a lovit de un TIR. Un barbat de 60 de ani se afla la volanul unui autoturism pe DN 65,.

Au postat fotografii pe Facebook de la petrecerea minunata la care participau, doar ca atunci cand s-au intors acasa, doi soti din judetul Buzau au crezut ca nu vad bine! Au inteles imediat ce greseala cumplita au facut!

Au postat fotografii pe Facebook de la petrecerea minunata la care participau, doar ca atunci cand s-au intors acasa, doi soti din judetul Buzau au crezut ca nu vad bine! Au inteles imediat ce greseala.

Invitatie la dezbatere, adresata celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Universitatea din Bucuresti si Europa FM lanseaza o invitatie publica candidatilor aflati in turul a.

VIDEO Raheem Sterling, exclus din echipa Angliei dupa un conflict cu Joe Gomez (Liverpool)

Raheem Sterling, mijlocasul ofensiv al echipei Manchester City, a fost exclus din echipa Angliei pentru meciul cu Muntenegru, dupa o altercatie avuta la antrenamentul de luni dimineata cu Joe Gomez, fundasul formatiei Liverpool, a anuntat FA, informeaza lequipe. fr. Jucatorul lui City va ramane insa in lot in vederea urmatorului meci, cel cu Kosovo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )