Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doi tineri, in coma la spital dupa ce au petrecut in Mamaia. Cei doi ar fi consumat droguri

Antena3 Antena3,
Doi tineri, in coma la spital dupa ce au petrecut in Mamaia. Cei doi ar fi consumat droguri

Doi tineri au ajuns in coma la spital, dupa ce au petrecut pe litoral. Bucuresteanul de 25 de ani si tanara de 21 de ani din Polonia ar fi consumat droguri. Cei doi au fost preluati luni dimineata de Serviciul. continuă pe Antena3

Scene revoltatoare in Arges. Un batran a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut de doi tineri

Un batran din orasul Mioveni, Arges, a intrat in coma dupa ce a fost batut de doi tineri la o terasa, sub ochii nedumeriti ai altor trecator. Victima a ajuns la spital si a fost operata de urgenta.

Doi tineri din Alba, retinuti de politie dupa ce au impuscat un cerb in Apuseni

Doi tineri din Alba au fost retinuti de politistii specializati in protejarea fondului cinegetic, pentru braconaj. Potrivit politistilor, acestia au impuscat ilegal un cerb. Autoturismul si arma folosite la comiterea infractiunii au fost indisponibilizate, in vederea confiscarii.

Scene de cosmar. Doi tineri turisti s-au intalnit cu ursul in padure. Au stat ore intregi intr-un brad de frica lui

Excursie de cosmar pentru doi tineri din Bucuresti. S-au intalnit cu ursul in padure, in Bucegi, si s-au gandit sa se urce intr-un brad de frica lui. Au stat acolo o ora si jumatate pana au fost.

VIDEO Ambulanta, chemata la Festivalul Sunwaves pentru doi tineri care au consumat droguri: Unul era inconstient, iar celalalt agitat

Luni dimineata, medicii de pe Ambulanta au fost solicitati sa intervina la Festivalul Sunwaves, unde doi tineri aveau nevoie de ajutor, consumand substante interzise.

Unde s-a mutat batranul batut cu bestialitate de doi tineri din Brasov. Un medic a adunat pentru el donatii de 100.000 de lei

Batut cu bestialitate de doi tineri, intr-un pasaj din Brasov, Dumitru Neculai, barbatul care a emotionat o tara intreaga, a fost cazat la centru din Tinca judetul Bihor), centru administrat de Viorel Pasca, supranumit ingerul oamenilor fara adapost.

FOTO VIDEO Doi tineri olandezi s-au mutat intr-un sat mirific din Apuseni, au amenajat un hostel si le arata strainilor frumusetile Romaniei

Doi olandezi locuiesc de trei ani intr-un loc mirific din Apuseni: satul Runc din comuna Ocolis. Cei doi au amenajat aici un hostel si ofera gazduire turistilor straini care vor sa viziteze Romania.

A murit la spital dupa ce i s-a dat sa bea lichid de curatare, in loc de apa

O femeie de 85 de ani, internata intr-un spital din Marea Britanie, a murit dupa ce personalul i-a dat sa bea lichid de curatare, in loc de apa. Conform judecatorilor, personalul medical din spital.

Harghita: O fetita de 4 ani a ajuns la spital dupa ce a mancat o prajitura cu marijuana

O fetita din Miercurea Ciuc, Harghita, in varsta de 4 ani, a fost internata in spital, duminica, dupa ce a mancat o prajitura care continea marijuana. Politia a fost anuntata de medicii de la Unitatea .

Harghita: O fetita de patru ani a ajuns la spital dupa ce a mncat o prajitura care contine marijuana. Politia face ancheta

O fetita in varsta de patru ani a ajuns duminica la Spitalul Judetean din Miercurea Ciuc dupa ce s-a intoxicat cu marijuana. Reprezentantii Politiei Harghita spun ca fetita mancase o prajitura pe a carei eticheta era specificat ca are in componenta marijuana si care provenea din Olanda, relateaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )