Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi tineri din Bistrita-Nasaud au fost arestati dupa ce au omorat un barbat in Elvetia: victima, jefuita si batuta

Adevărul Adevărul,
Doi tineri din Bistrita-Nasaud au fost arestati dupa ce au omorat un barbat in Elvetia: victima, jefuita si batuta

Doi tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate in Elvetia, au fost identificati si prinsi de politisti, fiind arestati preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate, prinsi de politisti

Doi tineri din Bistrita-Nasaud, banuiti de omor si talharie calificate, fapte comise in Elvetia, au fost identificati si prinsi de politisti, ca urmare a unui complex de masuri, desfasurate sub.

Tragedie intr-un parc de distractii! Doi tineri au murit si mai multi au fost grav raniti dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a prabusit

Vacanta tragica pentru doi tineri care au plecat intr-un parc de distractii din Mexic! Cei doi si-au pierdut viata, iar mai multe persoane au fost grav ranite, dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a desprins de.

Doi tineri au ucis un om in bataie dupa care s-au laudat prietenilor pe Facebook. Crima, savarsita doar pentru distractie

Doi minori din Carei, judetul Satu Mare, au recurs la un plan diabolic pentru a-l omori pe un barbat in varsta de 40 de ani. Tinerii, de 16, respectiv 17 ani, l-au luat la bataie pe barbat, lovindu-l chiar si cu o ranga. Mai apoi, pentru a se distra, au facut poze si le-au trimis pe Facebook unui amic.

Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar

Gest impresionant facut de cativa tineri din Cluj, dupa ce au vazut o tanara lesinata pe trotuar. Desi se aflau in coloana, acestia au oprit ca sa-i ofere fetei primul ajutor. in scurt timp,.

Unde au fost dusi Elena si Nicolae Ceausescu, dupa ce au fost arestati, la Revolutie. Filmul dinaintea executiei

Detalii despre ziua care a readus speranta si libertate romanilor ies abia acum la iveala. Toata lumea stie ca Elena si Nicolae au fost asasinati, dupa un proces. Dar ce s-a intamplat cu ei imediat dupa ce au fost arestati? Acum s-a aflt cine i-a mai avut in custodie. Unde au fost dusi sotii Ceausescu, .

Doi tineri au talharit o prostituata luata de pe centura. Cum au operat

Doi baieti, de 22, respectiv 26 ani, au talharit o tanara de 24 ani, aflata la produs pe do strada din Slatina.

Asia: Un puscarias evadat a fost prins dupa 17 ani datorita unei drone. Barbatul traia in pustietate

Un prizonier care a reusit sa scape din inchisoare acum mai bine de 17 ani a fost in sfarsit gasit de autoritati. Barbatul traia in pustietate, intr-o grota din munti. Fugarul a fost privat de interactiunea umana de atat de mult timp incat i-a fost greu sa se inteleaga cu politia, scrie The Independent.

Tragedie in Neamt. Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite dupa un accident rutier ingrozitor

Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un accident produs, duminica noaptea, pe DC 87, dupa ce o masina a intrat pe contrasens si apoi s-a izbit de un cap de pod si de un copac. Potrivit.

Bunicul Luizei, primele declaratii dupa ce a fost externat: Dupa ce Gheorghe Dinca a fost arestat, oasele au fost plantate in padure

Bunicul Luizei Melencu a facut primele declaratii publice dupa ce a fost externat din spital. Luptam si am luptat tot timpul sa ni se spuna adevarul si noua si opiniei publice. Va multumim ca.

Fata de 13 ani din Timisoara, data disparuta dupa ce a plecat spre scoala si nu a mai revenit

Politistii din Timisoara cauta o fata de 13 ani care, luni, a plecat spre scoala, insa nu s-a mai in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )