Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doi turisti au ramas blocati in masivul Bucegi din cauza viscolului

B1 B1,
Doi turisti au ramas blocati in masivul Bucegi din cauza viscolului

Salvamontistii din statiunea Busteni au trebuit sa intervina de urgenta sambata dupa ce au fost alertati privind faptul ca doi turisti au ramas blocati pe munte din cauza viscolului. Din fericire,. continuă pe B1

Turisti blocati in Bucegi din cauza viscolului

Doi turisti din Bucuresti au fost recuperati de catre salvamontistii din statiunea Busteni, sambata seara, dupa ce au ramas blocati pe munte din cauza viscolului.

Salvamontistii intervin pentru salvarea a doi turisti rataciti in Bucegi. in zona e viscol

Salvamontistii din Busteni actioneaza, sambata, pentru recuperarea a doi turisti din Bucuresti care .

Medicii sunt in alerta. inca o persoana a murit din cauza gripei

Inca o persoana a murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat de 66 de ani, din judetul Satu Mare. Numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 102,.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 100

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 100, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana decedata din cauza gripei.

Stefan avea doar 17 ani si a murit din cauza unei raceli. Le-a spus parintilor ca nu se simte bine, iar de dimineata l-au gasit mort. E cumplit ce s-a descoperit la necropsie

Stefan, fiul unui director din cadrul Spitalului Municipal Oradea, a murit la doar 17 din cauza unei aparent banale raceli. Baiatul a fost preluat in stop cardio-respirator de medicii de la urgente si au incercat.

INSP: Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 102

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 102, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

Sanctiunile adoptate de SUA impotriva Rusiei din cauza unor atacuri cibernetice

SUA pregateste noi sanctiuni contra Rusiei din cauza unor atacuri cibernetice asupra infrastructurii energetice, nucleare si aeriene din Statele Unite, a anuntat administratia Donald Trump. Administratia SUA.

inca un roman A MURIT din cauza GRIPEI. Bilantul este alarmant

Inca un roman a murit a murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 101. Specialistii spun ca nu este vorba despre o epidemie, ci despre o circulatie mai intensa a virusului gripal, a declarat .

Covasna: Sute de persoane au fost evacuate, din cauza unui dig ce sta sa se rupa

Din cauza unui dig ce sta sa se rupa, aproximativ 300 de persoane din 130 de locuinte au fost evacuzate in localitatea Capeni din judetul Covasna. Potrivit datelor furnizate, exista posibilitatea ca digul.

Numarul celor morti din cauza gripei a ajuns la 100

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei in acest sezon a ajuns la 100, potrivit Institutului National de Sanatate Publica, citat de Digi 24.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )