Libnet.ro
UNICEF

06:30

Al doilea angajat al Primariei Constanta a fost testat pozitiv cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Al doilea angajat al Primariei Constanta a fost testat pozitiv cu COVID-19

Inca un angajat al Primariei Constanta a fost testat pozitiv cu COVID-19. Colegii de birou ai celor doi functionari au intrat in izolare la domiciliu. continuă pe Adevărul

Un angajat al Primariei Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Un angajat al Primariei Municipiului Constanta din cadrul Directiei Autorizare si Sprijin Operatori Economici a fost confirmat pozitiv cu SARS-COV-2.

CORONAVIRUS |MAE: Un angajat al Ambasadei Romaniei in Belarus, testat pozitiv cu COVID-19

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Belarus a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, transmite Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE), printr-un comunicat de presa. Potrivit cadrelor.

Andrei Stefanescu este internat la Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar este asimptomatic

Andrei Stefanescu a declarat joi seara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei caeste inetrnat la Spitalul Matei Bals, insa este asimptomatic, insa medicii i-au recomandat sa stea internat pentru a fi.

Marcel Pavel, prima reactie dupa ce a fost testat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a povestit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, cum a aflat ca este infectat cu noul coronavirus.

Andrei Stefanescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea lui de sanatate

Dupa Marcel Pavel si Ozana Barabancea, un al membru al show-ului Te cunosc de undeva a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Stefanesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19, informeaza.

Angajat al primariei Mangalia, testat pozitiv cu COVID-19

In ultimele doua zile, au fost testati pozitiv si angajati ai primariilor Navodari si Constanta. La nivelul judetului Constanta au fost inregistrate pana acum 331 de cazuri de imbolnavire cu COVID-19.

Peste 80 de romani, care lucreaza la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu coronavirus

Un numar de 85 de cetateni romani care lucreaza la o ferma di Bavaria, Germania, au fost testati pozitiv pentru coronavirus in perioada 28 mai - 11 iunie, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Sotia presedintelui Ucrainei a fost internata in spital, dupa ce a fost depistata pozitiv pentru Covid-19

Sotia presedintelui Ucrainei, Olena Zelenska, a fost internata in spital dupa ce a fost depistata pozitiv pentru coronavirus, starea ei fiind stabila, a transmis presedintia citata de Reuters.

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean Braila: Opt cadre medicale au fost depistate pozitiv

Un focar de coronavirus a aparut la Spitalul Judetean Braila, cel putin doi medici, cinci asistente si o infirmiera fiind testati pozitiv, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Adriana Trandafir ar fi fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. Actrita era concurenta in urmatorul sezon Te cunosc de undeva

Vedetele de la Antena 1 au trecut prin momente tensionate in ultimele zile, de la testarea pozitiva pentru COVID-19 a lui Marcel Pavel. Alaturi de indragitul artist, testati pozitiv au mai fost si Ozana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )