Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un al doilea cadru medical din Texas este contaminat cu Ebola

Adevărul Adevărul,
Un al doilea cadru medical din Texas este contaminat cu Ebola

Un al doilea cadru medical de la spitalul din Texas unde s-a inregistrat primul caz de contaminare cu virusul Ebola din Statele Unite a contractat virusul febrei hemoragice, au anuntat miercuri autoritatile locale, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Un al doilea cadru medical din Texas a contractat virusul Ebola

Un al doilea cadru medical de la spitalul din Texas unde s-a inregistrat primul caz de contaminare cu virusul Ebola din Statele Unite a contractat virusu, relateaza AFP. Ca si in primul caz,.

inca un cadru medical din Texas a fost contaminat cu Ebola

Inca un cadru medical din Texas a contractat virusul Ebola, la doar cateva zile dupa confirmarea primului caz de contaminare cu virusul febrei hemoragice pe teritoriul Statelor Unite, au anuntat miercuri.

inca un asistent medical din Texas a fost diagnosticat cu Ebola

Un al doilea asistent medical din Texas, care a tratat primul pacient american cu Ebola, a contractat virusul, conform AFP, potrivit Mediafax.

Un ingrijitor de la un spital din Texas a fost contaminat cu Ebola

Un ingrijitor de la spitalul din Texas, in care un barbat a murit saptamana acesta din cauza febrei hemoragice Ebola, a contractat virusul, informeaza Mediafax.

Un alt american, diagnosticat cu Ebola: Barbatul este angajat al serviciilor sociale pentru sanatate din Texas

Un angajat al serviciilor sociale de la Spitalul Presbiterian din Texas a primit un rezultat pozitiv in urma unui test preliminar pentru Ebola, a anuntat spitalul intr-un comunicat, relateaza CNN. Spitalul.

Cum explica autoritatile americane contaminarea cu Ebola intr-un spital din Texas

Autoritatile sanitare americane au atribuit prima contaminare cu Ebola intr-un spital din Texas unei brese in protocolul de protectie urmat de catre ingrijitoare, relateaza Mediafax.

Angajat din sistemul de sanatate din Texas, testat pozitiv

Un angajat din Spitalul Presbiterian din Texas, SUA, a fost testat pozitiv la virusul Ebola dupa un test preliminar, potrivit agentiei de sanatate a Statului, citata de CNN.

SUA: Conducerea spitalului din Texas, acuzata ca nu a furnizat un protocol pentru tratarea bolnavilor de Ebola

Sindicatul, care se bazeaza pe marturiile unor membri ai personalului din spitalul din Dallas, raspunde astfel directorului Centrului American de Control si Prevenire a Bolilor CDC), Tom Frieden, care vorbise despre o lipsa a procedurilor pentru a explica imbolnavirea unei asistente medicale care l-a ingrijit pe Thomas Duncan.

Banicioiu: Mai multe persoane care au venit din zona afectata de Ebola sunt monitorizate

Mai multe persoane care au venit in Romania din zona afectata de Ebola se afla sub monitorizare, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, transmit surse din presa.

Greva a personalului medical din Marea Britanie, pentru marirea salariilor

Peste 450. 000 de angajati ai Sistemului public de sanatate din Marea Britanie NHS) sunt asteptati sa intre in greva, astazi, in semn de protest fata de refuzul Guvernului de a le acorda o marire de salariu, transmite presa internationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )