Libnet.ro
UNICEF

19:15

Taylor Swift face valuri pe Disney+: cel mai vandut album din 2020, online

Playtech Playtech,
Taylor Swift face valuri pe Disney+: cel mai vandut album din 2020, online

Intr-o perioada in care serviciile de streaming sunt mai multe ca niciodata, Disney+ incearca sa faca valuri prin adaugarea unor vedete importante in portofoliu. Netflix, Amazon PrimeVideo. continuă pe Playtech

Al doilea cel mai vandut produs din lume. Romanii il consuma zilnic, unii chiar si de 2 ori pe zi

Romanii consuma chiar de doua ori pe zi acest lucru si se afla printre cele mai vandute produse din lume. Specialistii au oferit cateva detalii despre cel mai vandut produs si care sunt principalele tari furnizoare? Care este al doilea cel mai vandut produs din lume? Cafeaua se cultiva in peste 50 de tari din .

Grammy 2021. Beyonce, Taylor Swift si Dua Lipa, cele mai multe nominalizari. Lista completa VIDEO

Beyonce, Taylor Swift, Roddy Ricch si Dua Lipa au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 63-a editie a galei premiilor Grammy, care va avea loc pe 31 ianuarie 2021.

Cantareata Taylor Swift a dezvaluit ca iubitul ei, actorul Joe Alwyn, este coautorul misterios al albumului Folklore

Cantareata americana Taylor Swift a dezvaluit ca misteriosul coautor William Bowery, creditat pe cel mai recent album lansat de ea, Folklore, este de fapt iubitul sau, actorul englez Joe Alwyn.

O copie de Super Mario Bros. 3, cel mai scump joc video din istorie: cu cat s-a vandut la licitatie

Domeniul licitatiilor pentru produse vintage este cat se poate de fascinant. Altfel, nu s-ar fi ajuns ca Super Mario Bros. 3 sa devina cel mai scump joc din istorie. Super Marios Bros. 3 este.

Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa-l pronunti!

Limba romana are cateva curiozitati, iar unele dintre acestea sunt legate de lungimea cuvintelor. Astfel, cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa il pronunti!.

CORONAVIRUS |Italia: in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 853 decese. Cel mai mare numar inregistrat de la 28 martie

Italia a raportat, marti, 853 decese cauzate de noul coronavirus, fata de 630 inregistrate cu o zi inainte. Acesta este cel mai mare numar zilnic din 28 martie. Italia, cel mai mare numar numar de decese.

Cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc: Scarlatescu nu mai exista pentru mine

S-a inregistrat cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc pe Catalin Scarlatescu dupa ce acesta din urma nu i-ar fi acordat atentia cuvenita. Asta l-a facut pe primul pe chef Dumitrescu sa exclame: Catalin Scarlatescu nu mai exista pentru mine. Scandal in direct la Antena 1. Ce si-au .

Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Printesa Diana. A fost marea dragoste a ei

Hasnat Khan, in varsta de 62 de ani, a avut o idila vreme de doi ani cu Printesa Diana, care s-a incheiat in vara lui 1997, adica cu putin timp inainte ca regretata Printesa a Inimilor sa moara in accidentul auto de la Paris. Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Printesa Diana .

Un barbat a pus din greseala drojdie de bere in butoiul cu varza murata. Ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Un barbat a pus din greseala drojdie de bere in butoiul cu varza murata, iar acum a devenit unul dintre cele mai tari trucuri. Iata ce se intampla cand faci asta! De ce sa pui drojdie de bere in varza murata Greseala unui barbat a devenit unul dintre cele mai tari trucuri atunci cand vine .

Vaccinul AstraZeneca va fi supus cel mai probabil unui studiu suplimentar (director)

AstraZeneca va derula cel mai probabil un studiu global suplimentar pentru a evalua eficacitatea vaccinului sau anti-Covid, a spus joi directorul executiv Pascal Soriot dupa aparitia unor intrebari cu privire eficacitatea sa, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )