Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum arata cea mai frumoasa primarita din Romania. Toata lumea o admira - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai frumoasa primarita din Romania. Toata lumea o admira - FOTO

Irina Onescu, primarita din Petris, care a fost producatoare la postul muzical MTV Music Television) si organizatoare de festivaluri de muzica in tara, a parasit Bucurestiul in urma cu. continuă pe Antena3

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

Cea mai bogata femeie din China si-a marit averea la bursa cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana

Yang Huiyan, cea mai bogata femeie din China, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana de tranzactii bursiere. Dupa cresterea inregistrata de fondatorul Amazon. com,.

Sondaj spectaculos. Cea mai mare parte din populatia Ungariei nu vrea ca maghiarii din strainatate sa voteze la alegerile parlamentare

La nivelul intregii populatii a Ungariei, doar 20% sunt de acord ca maghiarii din afara granitelor tarii sa participe la alegerile parlamentare din Ungaria, care vor avea loc pe 8 aprilie, rezulta din datele.

Asta e cea mai rea zodie din horoscop: iti face rau fara sa aiba nicio remuscare

Se intampla adeseori sa intalnim femei din aceeasi zodie care sunt de-a dreptul incendiare sau femei care sunt extrem de rele. Iar acest lucru nu este deloc intamplator. Si asta.

Catrinel Sandu, despre cea mai grea perioada din viata sa: Un an de zile am plans!

VIDEO Cum este vandalizata in fata camerelor video cea mai veche statuie a lui Eminescu din Romania. Monumentul este construit din marmura de Carrara

Un fragment al monumentului, respectiv mana cu faclie a muzei poetului, a fost furat de un necunoscut, desi zona statuii este supravegheata video, iar paza ei este sub contract cu o firma privata specializata. Politia a declansat o ancheta, iar partea furata din statuie a fost inlocuita cu un mulaj din ghips.

VIDEO Cea mai riscanta sosea din munti: drumul care taie versantii din Tinutul Padurenilor, afectat de alunecari

Soseaua construita in Tinutul Padurenilor pana la limita judetului Hunedoara cu Caras- Severin se numara printre cele mai riscante drumuri judetene modernizate in ultimii ani, din cauza alunecarilor de teren.

Averea celei mai bogate femei din China a urcat cu peste 6 mld. dolari in cateva zile

Cea mai bogata femeie din China, Yang Huiyan, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari in sapte zile de tranzactii bursiere, cresterea fiind a doua ca marime in acest an dupa cea inregistrata de fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

VIDEO Vulnerabilitatile unuia dintre cele mai poluate orase din Romania. Raportul oficial care indica exact sursele mizeriei

Un document care analizeaza calitatea aerului in municipiul Iasi arata care sunt zonele periculoase din oras si ce masuri s-ar putea lua pentru a reduce poluarea cu particule in suspensie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )