Libnet.ro
UNICEF

11:30

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia Germaniei a inregistrat un declin record de 10%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia Germaniei a inregistrat un declin record de 10%

Economia Germaniei s-a contractat cu 10,1% in trimestrul doi din 2020, dupa o scadere de 2,2% in precedentele trei luni, cel mai sever declin inregistrat vreodata. continuă pe Ziarul Bursa

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2020 Orange a inregistrat o cifra de afaceri de 242 milioane euro

Grupul Orange anunta astazi rezultatele financiare pentru cel de-al doilea trimestru al anului 2020, disponibile la 30 iunie.

Numarul utilizatorilor Spotify a crescut la 299 milioane in al doilea trimestru al anului

Numarul total de utilizatori activi lunar ai platformei Spotify a crescut in al doilea trimestru al anului la 299 de milioane, cu 29%, iar cel al abonatilor platitori, la 138 de milioane, cu 27%. in acelasi timp compania a inregistrat o crestere a costurilor operationale cu 48%, potrivit Variety, citat de news. ro.

Renault a inregistrat pierderi de 7,3 miliarde de euro in primul semestru din 2020

Grupul auto francez Renault a raportat astazi pierderi nete record de 7,3 miliarde de euro 8,6 miliarde de dolari) in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

Donald Trump cere amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 pe motiv ca ar putea fi fraudate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut amanarea alegerilor prezidentiale din 2020 din noiembrie pe motiv ca votul prin corespondenta ar putea duce la fraudarea alegerilor, relateazaBBC. Seful.

Volkswagen reduce dividendele dupa pierderile inregistrate in primul semestru din 2020

Volkswagen AG a raportat astazi pierderi operationale in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

Volkswagen reduce dividendele dupa pierderile inregistrate in primul semestru din 2020

Volkswagen AG a raportat astazi pierderi operationale in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

Alerta meteo ANM. 30 iulie, cea mai calduroasa zi din 2020

Temperaturi de foc pe data de 30 iulie, anunta ANM! Aceasta ar putea fi cea mai calduroasa zi din an, iar meteorologii au emis chiar un cod galben de canicula! 21 de judete si Capitala se afla sub avertizare de vreme extrema, fiind anuntate nu mai putin de 39 de grade Celsius. Meteorologii spun ca .

Romania a exportat matase in valoare de aproape 23 milioane de euro in primele patru luni din 2020

Romania a exportat, in primele patru luni din 2020, matase in suma de 22,8 milioane de euro, cu 31% mai putin comparativ cu perioada similara a anului anterior, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

ESTIMARI CITIGROUP PENTRU TRIMESTRUL AL DOILEA Bancile din UE au avut pierderi de cel putin 23 miliarde de euro din credite

Oliver Wyman: Bancile europene vor avea pierderi din imprumuturi de pana la 800 de miliarde de euro in urmatorii trei ani, daca va exista un al doilea val al pandemiei de coronavirus Bancile europene se pregatesc sa-si asume pierderi uriase din imprumuturi, in contextul in care pandemia de Covid-19 continua sa aiba efecte asupra institutiilor financiare, potrivit Citigroup. Estimarile Citigroup, preluate de Financial Times FT), arata ca cele mai mari banci din Uniunea Europeana UE) au avut pierderi din imprumuturi de cel putin 23 de miliarde de euro 26,8 miliarde de dolari) in trimestrul al doilea din anul curent, dupa cele de 25 de miliarde de euro din primul trimestru.

RAPORT BIOCENTURY PENTRU TRIMESTRUL AL DOILEA DIN 2020 IPO-urile din sectorul biotehnologic au atras suma record de 7,5 miliarde de dolari

Pandemia de Covid-19 a indreptat atentia investitorilor catre societatile de profil * Jami Rubin, PJT Partners: Aceasta industrie este considerata salvatorul lumii Listarile din sectorul biotehnologic au generat sume record in perioada aprilie-iunie 2020, investitorii fiind atrasi de acest domeniu care si-a sporit prestigiul in perioada pandemiei de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )