Libnet.ro
UNICEF

06:00

RAPORT BIOCENTURY PENTRU TRIMESTRUL AL DOILEA DIN 2020 IPO-urile din sectorul biotehnologic au atras suma record de 7,5 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAPORT BIOCENTURY PENTRU TRIMESTRUL AL DOILEA DIN 2020 IPO-urile din sectorul biotehnologic au atras suma record de 7,5 miliarde de dolari

Pandemia de Covid-19 a indreptat atentia investitorilor catre societatile de profil * Jami Rubin, PJT Partners: Aceasta industrie este considerata salvatorul lumii Listarile din sectorul biotehnologic au generat sume record in perioada aprilie-iunie 2020, investitorii fiind atrasi de acest domeniu care si-a sporit prestigiul in perioada pandemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

ESTIMARI CITIGROUP PENTRU TRIMESTRUL AL DOILEA Bancile din UE au avut pierderi de cel putin 23 miliarde de euro din credite

Oliver Wyman: Bancile europene vor avea pierderi din imprumuturi de pana la 800 de miliarde de euro in urmatorii trei ani, daca va exista un al doilea val al pandemiei de coronavirus Bancile europene se pregatesc sa-si asume pierderi uriase din imprumuturi, in contextul in care pandemia de Covid-19 continua sa aiba efecte asupra institutiilor financiare, potrivit Citigroup. Estimarile Citigroup, preluate de Financial Times FT), arata ca cele mai mari banci din Uniunea Europeana UE) au avut pierderi din imprumuturi de cel putin 23 de miliarde de euro 26,8 miliarde de dolari) in trimestrul al doilea din anul curent, dupa cele de 25 de miliarde de euro din primul trimestru.

Curs BNR pentru luni, 27 iulie 2020. Cat valoreaza acum un euro

BNR va emite noul curs valutar joi, 27 iulie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, luni, 27 iulie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii luni, 27 iulie 2020. Data .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de marti, 28 iulie? Meteorologii indica faptul ca nu scapam deocamdata de temperaturile ridicate. Prognoza meteo pentru marti, 28 iulie 2020 Meteorologii anunta faptul ca vom avea din nou canicula si disconfort termin in zona .

Romania a exportat matase in valoare de aproape 23 milioane de euro in primele patru luni din 2020

Romania a exportat, in primele patru luni din 2020, matase in suma de 22,8 milioane de euro, cu 31% mai putin comparativ cu perioada similara a anului anterior, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

VIDEO Partidele lui Ponta si Negoita s-au aliat pentru alegerile locale din Bucuresti

Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, si formatiunea lansata de primarul sectorului 3, Robert Negoita, Partidul Bucuresti 2020, au anuntat constituirea unei aliante in perspectiva alegerilor locale.

Landul Bavaria cere teste obligatorii de coronavirus pentru persoanele intoarse din vacanta

Landul Bavaria a cerut astazi guvernului federal din Germania sa clarifice cum se va putea introduce cat mai rapid obligativitatea testarii pentru coronavirus in aeroporturi.

McDonalds a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale si a ratat asteptarile referitoare la profit in trimestrul al doilea

McDonalds a raportat o scadere pe scara larga a vanzarilor globale in termeni comparabili si ratarea asteptarilor referitoare la profit in trimestrul al doilea, in urma inchiderii magazinelor sale din cauza pandemiei de Covid-19, care i-a limitat activitatile la drive-thru si comenzi, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )