Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN AL DOILEA TRIMESTRU Tara noastra a avut cel mai mic avans al datoriei guvernamentale din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN AL DOILEA TRIMESTRU Tara noastra a avut cel mai mic avans al datoriei guvernamentale din UE

Datoria guvernamentala a Roma and 172;niei, ca procent din Produsul Intern Brut, a crescut usor in trimestrul al doilea al acestui an pana la 34,2%, de la 34,1% la finele primul trimestru, aces and 172;ta fiind cel mai mic avans inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate de Eurostat, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cum s-a schimbat Maria Constantin, dupa divortul de Marcel Toader. Stilul vestimentar al vedetei a avut cel mai mult de suferit

Imaginea Mariei Constantin a avut mult de suferit de-a lungul anilor. Daca printre primele dati abia o puteai scoate din rochii extrem de lungi sau costume populare, acum are aparitii extrem de sexy si abordeaza des un stil vestimentar modern. Cum s-a schimbat imaginea sa, dupa divortul cu scandal de Marcel Toader? Cum s-a schimbat .

Romania, cel mai mic avans al datoriei guvernamentale din UE, in T2

Datoria guvernamentala a Romaniei, ca procent din Produsul Intern Brut, a crescut usor in trimestrul.

Reactia Mariei Grapini dupa Raportul MCV: ,,Tradare de tara de la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul Maria Grapini reactioneaza la Raportul MCV dat publicitatii marti care semnaleaza .

EUROSTAT: Tara noastra a avut un deficit de 3% din PIB, in 2018

Un singur stat membru al Uniunii Europene - Cipru - a avut anul trecut un deficit guvernamental calculat pe baza metodologiei ESA 2010, sistemul conturilor europene - n. r. ) mai mare de 3% din PIB, in timp ce Romania a avut un deficit bugetar de 3% din PIB, potrivit celei de-a doua estimari publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

PAULA PIRVANESCU, MMACA: Romania a avut cea mai buna oferta pentru Volkswagen, dar deciziile se iau la alt nivel

Romania a avut cea mai buna oferta de tara pentru Volkswagen in competitia pentru deschiderea unei fabrici, insa decizia s-a luat la alt nivel decat cel al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), a declarat, ieri, potivit Agerpres,secretarul de stat Paula Pirvanescu.

Tara noastra, in topul platformelor de rezervari

Pretul cazarii in hotelurile si pensiunile din tara, in crestere cu 9% Tara noastra a fost nominalizata in top 5 al celor mai cautate destinatii pentru anul 2020 de platforma internationala AirBNB, potrivit Ministerului Turismului.

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni.

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Bucurestiul, cel mai congestionat oras din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitala: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism si transportul public

Bucuresti este cel mai congestionat oras din Europa si al cincilea cel mai aglomerat oras din lume, in ceea ce priveste conditiile de trafic, potrivit indexului realizat de catre.

Care este candidatul la prezidentiale cu care esti cel mai compatibil? Votul meu, un proiect online care iti compara opiniile cu cele ale candidatilor

Centrul pentru Studiul Democratiei Universitatea Babes-Bolyai) si consortiul european Preference Matcher lanseaza proiectul Votul Meu prin care alegatorii pot afla online cu care dintre candidatii la prezidentiale este cel mai compatibil din punct de vedere al opiniilor pe diferite teme economice si politice.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )