Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, fata de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, fata de euro

Moneda americana, dolarul, s-a apreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni fata de dolar, dupa ce, in ziua precedenta, administratia a publicat unele date care arata ca expansiunea economica a SUA se mentine intacta, ceea ce sustine cazul unei viitoare majorari a dobanzilor. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare curs de prim ajutor, in caz de stop cardiorespirator, din nord-vestul tarii

Serviciul Judetean de Ambulanta SAJ) Bihor a organizat cel mai mare curs de acordare a primului ajutor in caz de stop cardiorespirator din nord-vestul tarii. Aproximativ o mie de persoane au participat la lectia predata de 62 de echipaje medicale.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

Rooney, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United in cupele europene

Atacantul englez Wayne Rooney a stabilit, joi seara, un nou record in tricoul formatiei Manchester United.

A trecut de la FILMELE DEOCHEATE la BUCATARIE. Cum s-a filmat cel mai cunoscut gigolo din Romania (FOTO)

Satmareanul Mugur C este recunoscut drept primul gigolo oficial din Romania. Chiar daca el este cunoscut pentru filmele XXX pe care le-a facut, acesta a decis sa se apuce si de filme pentru copii si bunic.

VIDEO. Cel mai mare tobogan din lume va fi demolat dupa ce a murit un copil

Toboganul cu apa din orasul american Kansas City, supranumit Verruckt nebunesc, in limba germana), va fi demolat la cateva luni dupa ce un baiat a murit in timp ce-l folosea.

Caru' cu vedete: EL a dezvirginat-o pe Simona Halep! S-a iubit cu antrenorul; Imagini cu cel mai tanar multimilionar din Romania: are 22 de ani si o avere de 22 milioane euro; Dani Otil isi deschide restaurant de fite in centrul Capitalei

O moldoveanca fierbinte face senzatie la Big Brother Spania. O tanara de 26 de ani a creat o adevarata revolutie in casa Big Brother, unde sunt cazati concurentii de la show-ul de televiziune. Loredana si-a anulat un show pe nepusa masa. Lovita in Sentimente de un partid politic! Loredana si-a anulat un concert din cele doua pe care le-a trambitat la Sala Palatului pentru saptamana viitoare.

Suma uriasa stransa din afaceri ILEGALE: Urma sa devina cel mai bogat om din tara sa

Barbatul a fost judecat joi, fiind acuzat de infiintarea unui cazino online, in anul 2012, de pe urma caruia a castigat 57,8 miliarde de dolari. O avere ca aceasta l-ar fi adus cu siguranta pe.

Imagini inedite cu sotii Obama! Viata celui mai puternic cuplu din lume in cateva fotografii de colectie

Cel mai puternic cuplu din lume, Barack si Michelle Obama, a sarbatorit 23 de ani de casnicie. Povestea lor de iubire si relatia foarte buna fascineaza o lume intreaga. Cum au reusit, spun chiar.

Tragica poveste a printesei miliardare a Uzbekistanului, cea mai bogata femeie din URSS (FOTO)

Cea mai bogata femeie din Uniunea Sovietica, Gulnara Karimova 44 de ani), fiica lui Islam Karimov, fostul presedinte al Uzbekistanului care a fost scolita la Harvard si despre a carei viata nu s-a stiut mare lu.

ROMAN, pe lista Premiilor Goya 2017. Clujeanul Ovidiu Crisan este nominalizat la categoria Cel mai bun actor intr-un rol secundar (VIDEO)

Numele Romaniei este dus cu bine peste hotare. Vorbim de Premios Goya, premii decernate de Academia de Arte si Stiinte Cinematografice din Spania, care recompenseaza cele mai bune filme din Spania, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )