Libnet.ro
UNICEF

22:00

Rooney, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United in cupele europene

Online Sport Online Sport,
Rooney, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United in cupele europene

Atacantul englez Wayne Rooney a stabilit, joi seara, un nou record in tricoul formatiei Manchester United. continuă pe Online Sport

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, fata de euro

Moneda americana, dolarul, s-a apreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni fata de dolar, dupa ce, in ziua precedenta, administratia a publicat unele date care arata ca expansiunea economica a SUA se mentine intacta, ceea ce sustine cazul unei viitoare majorari a dobanzilor.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

ROMAN, pe lista Premiilor Goya 2017. Clujeanul Ovidiu Crisan este nominalizat la categoria Cel mai bun actor intr-un rol secundar (VIDEO)

Numele Romaniei este dus cu bine peste hotare. Vorbim de Premios Goya, premii decernate de Academia de Arte si Stiinte Cinematografice din Spania, care recompenseaza cele mai bune filme din Spania, in.

Microsoft lucreaza la cel mai bun smartphone de pe piata

Microsoft a avut deja mai multe incercari mai mult sau mai putin de succes in sfera smartphone-urilor, dar compania nu se da batuta deocamdata. CEO-ul companiei, Satya Nadella, arata ca acestia dorescin continuare sa se afirme pe piata telefoanelor mobile, iar pentru asta, lucreaza din greu la urmatoarea linie de smartphone-uri. Astfel, Nadella spune ca [].

Recordul neasteptat inregistrat de cel mai bun festival din Europa. Ce s-a intamplat cand s-au pus in vanzare primele abonamente

Organizatorii Festivalului UNTOLD au anuntat, vineri seara, 25 noiembrie, ca primele abonamente la editia din 2017 au fost vandute instant.

VIDEO. Cel mai mare tobogan din lume va fi demolat dupa ce a murit un copil

Toboganul cu apa din orasul american Kansas City, supranumit Verruckt nebunesc, in limba germana), va fi demolat la cateva luni dupa ce un baiat a murit in timp ce-l folosea.

Caru' cu vedete: EL a dezvirginat-o pe Simona Halep! S-a iubit cu antrenorul; Imagini cu cel mai tanar multimilionar din Romania: are 22 de ani si o avere de 22 milioane euro; Dani Otil isi deschide restaurant de fite in centrul Capitalei

O moldoveanca fierbinte face senzatie la Big Brother Spania. O tanara de 26 de ani a creat o adevarata revolutie in casa Big Brother, unde sunt cazati concurentii de la show-ul de televiziune. Loredana si-a anulat un show pe nepusa masa. Lovita in Sentimente de un partid politic! Loredana si-a anulat un concert din cele doua pe care le-a trambitat la Sala Palatului pentru saptamana viitoare.

A trecut de la FILMELE DEOCHEATE la BUCATARIE. Cum s-a filmat cel mai cunoscut gigolo din Romania (FOTO)

Satmareanul Mugur C este recunoscut drept primul gigolo oficial din Romania. Chiar daca el este cunoscut pentru filmele XXX pe care le-a facut, acesta a decis sa se apuce si de filme pentru copii si bunic.

Mircea Rednic, despre cel mai bun jucator de la Dinamo: Era in stare sa stranga toate paharele de pe masa

Vali Lazar, cel mai in forma dinamovist, a declarat recent ca, daca ramanea Mircea Rednic la Dinamo, el ar fi fost nevoit sa plece.

Noul telefon Honor de la Huawei arata ca 2016 e cel mai bun an al companiei

Primele telefoane cu Android ale Huawei erau cel mult incercari laudabile, dar in 2016 a reusit prin trei lansari sa arate ca isi poate construi o imagine buna.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )