Libnet.ro
UNICEF

07:00

DOLIU! Un celebru avocat s-a stins din viata (FOTO)

B1 B1,
DOLIU! Un celebru avocat s-a stins din viata (FOTO)

Avocatul Ioan Gherasim s-a stins din viata la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, respectiv sotia si cei doi baieti ai sai. Barbatul s-a nascut in judetul Neamt si a absolvit. continuă pe B1

Doliu in lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viata

Actorul celebru pentru rolul sau din serialul de succes Walking Dead, Scott Wilson, a murit sambata la varsta de 76 de ani. Potrivit site-ului TMZ, Wilson a murit din cauza complicatiilor cauzate de.

Doliu in lumea artistilor! Un celebru compozitor s-a stins din viata

Celebrul compozitor, Ben Daglish, a murit la 52 de ani, din cauza unei boli grave, de care suferea inca din 2015. Artistul din Marea Britanie se lupta de trei ani cu cancerul, iar organismul lui era foarte slabit,.

Doliu in lumea muzicii. O cantareata cunoscuta s-a stins din viata

Soprana spaniola Montserrat Caballe a murit sambata, la varsta de 85 de ani, intr-un spital din Barcelona, unde se afla internata inca din luna septembrie. Decesul survenit in dimineata zilei de.

DECIZIE SOC: Anuntase ca vrea sa ii ia locul lui Juncker, iar acum SE RETRAGE din viata politica

Decizie cel putin bizara a fostului cancelar austriac Christian Kern. El a anuntat sambata ca se retrage din viata politica, renuntand astfel si la candidatura pentru presedintia Comisiei Europene pe care .

A murit... Din pacate e adevarat: e in doliu...

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. si-a stapanit cu greu lacrimile, in.

A murit! Seful ISJ Sibiu suferea de o boala INCURABILA (FOTO)

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu, Stefan Firu s-a stins din viata la varsta 59 de ani in casa sa din Sibiu. Stefan Firu suferea de cancer si urma sa implineasca 60 de ani pe 29 octombrie,.

Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendum, la o sectie din Sibiu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la referendumul privind redefinirea familiei. Seful statului s-a prezentat la urne, singur,in jurul orei 19. 30, la Scoala generala 4, din Sibiu, la.

Un preot a carui Biserica e construita cu bani de la primarie acuza un RAZBOI PSIHOLOGIC la referendum: imi venea sa imi SMULG PARUL DIN CAP! (FOTO, AUDIO)

Predica halucinanta la o biserica din Focsani duminica, in ziua decisiva a referendumului privind familia traditionala. O jurnalista a publicatiei stiridefocsani. ro relateaza ca a mers intr-un lacas.

Roxana Ciuhulescu s-a maritat a doua oara: Este cel mai frumos moment din viata mea

Roxana Ciuhulescu si Silviu Bulugioiu s-au casatorit duminica, in Biserica Sfintilor din Capitala. Dar acesta nu a fost singurul motiv de sarbatoare al primei zile de duminica din luna octombrie, pentru ca.

Un barbat care daduse in judecata statul britanic pentru dreptul la sinucidere asistata a incetat din viata in Elvetia (VIDEO)

Un barbat care suferea de o afectiune incurabila a murit asistat intr-o clinica din Elvetia, au anuntat doua organizatii care au sustinut procesul pe care acesta l-a intentat in Marea Britanie pentru a-si.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )