Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doliu in lumea filmului. O actrita cunoscuta s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea filmului. O actrita cunoscuta s-a stins din viata

A murit Katherine MacGregor, celebra actrita din Little House on the Prairie Casuta din prerie). Actrita americana avea varsta de 93 de ani si traia la Casa de Film si Televiziune din. continuă pe Antena3

TRAGEDIE! O celebra actrita s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a strans banii de inmormantare (FOTO)

Actrita Shirley Hellyar, in varsta de 40 de ani, s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a reusit sa stranga 8000 de euro bani de inmormantare. Aceasta credea ca a invins cancerul si pentru a.

DOLIU! S-a stins din viata parintele Supereroilor (FOTO)

Stan Lee, creatorul celebrelor benzi desenate Marvel, s-a stins din viata la varsta de 95 de ani. Artistul a murit la spitalul Cedars-Sinai Medical Center, dupa ce a fost luat de urgenta de o ambulanta de la.

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

Veste dramatica! Un indragit scriitor s-a stins din viata

Scriitorul mexican Fernando del Paso a murit miercuri la varsta de 83 de ani. Acesta s-a stins din viata intr-un spital din Guadalajara. Alaturi de tine pentru totdeauna, Fernando del Paso!, a scris pe .

Selfie-ul face o noua victima. Un adolescent s-a stins din viata pe un vagon in Gara Onesti

Un adolescent a murit electrocutat, marti, dupa ce s-a urcat pe un vagon din Gara Onesti, judetul Bacau, pentru a face un selfie. Potrivit martorilor, baiatul se urcase pe tren pentru a-si face un selfie cu.

Stan Lee, creatorul Marvel si fiul unor imigranti romani, s-a stins din viata la 95 de ani

Stan Lee, legenda benzilor desenate, a murit la95 de ani. Creatorul Marvel era o adevarata legenda datoritapersonajelorfantastice create. Stan Lee activa in domeniul benzilor desenate din 193.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )