Libnet.ro
UNICEF

07:45

Doliu in lumea muzicii! Chitristul Vali Rotari a fost invins de cancer

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea muzicii! Chitristul Vali Rotari a fost invins de cancer

Doliu in lumea muzicii! Chitaristul bass Vali Rotari a murit, la aproape trei luni dupa ce a dezvaluit ca sufera de boala necrutatoare. Aniela, sotia artistului, a postat un mesaj dureros pe pagina ei de. continuă pe Antena3

Doliu in lumea muzicala romaneasca: Vali al meu a plecat intr-o lume mai buna (FOTO, VIDEO)

Vali Rotari, fondatorul trupei Foisorul de Foc, a incetat din viata. Acesta suferea de cancer Vestea a fost confirmata chiar de sotia indragitului artist. Vali al meu a plecat intr-o lume mai buna in seara.

Doliu in lumea muzicii! A fost gasit mort in casa

Doliu in lumea muzicii internationala. Unul dintre cei mai iubiti artisti a incetat din viata. O lumina in lumea muzicii independente, asa cum era numit de catre fani, starul a fost gasit fara suflare,.

Fondatorul trupei Foisorul de Foc, Vali Rotari, a murit

Fondatorul trupelor Magazinul de Muzica, Foisorul de Foc, Trenul de Noapte si Black Box, Vali Rotari, a murit. Anuntul a fost facut public de sotia artistului. Vali al meu a plecat intr-o lume mai buna.

Doliu in lumea muzicii! A murit un artist de renume, din Sud-Estul Europei

Cantaretul croat Oliver Dragojevic a murit duminica dimineata la varsta de 70 de ani, intr-un spital din orasul sau natal Split, situat pe coasta croata a Marii Adriatice. El a fost diagnosticat cu cancer.

DOLIU in lumea MUZICII: O mare VEDETA a plecat la ceruri! Din pacate, a pierdut lupta cu VIATA

Dedry Jones, artist si detinatorul celebrului magazin de muzica The Music Experience a fost gasit mort in locuinta lui. El era cunoscut pentru afacerea sa care a durat nu mai putin de 28 de ani. In ultimii ani,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )