Libnet.ro
UNICEF

08:32

DOLIU in mediul de AFACERI: Unul din cei mai bogati romani si-a dat ULTIMA SUFLARE intr-un spital din Viena (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in mediul de AFACERI: Unul din cei mai bogati romani si-a dat ULTIMA SUFLARE intr-un spital din Viena (FOTO)

Lumea afacerilor din Romania e in doliu. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni a incetat din viata. Este vorba de Teodor Burtila, un milionar care s-a stins la un spital din Viena. Afaceristul avea. continuă pe B1

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din lume. A cazut de la inaltime

Co-presedintele grupului chinez de firme HNA Wang Jian a decedat in Farnta in timpul unei calatorii de afaceri, politia locala precizand ca moartea pare a fi una accidentala, acesta cazand de la inaltime.

TRAGEDIE in lumea AFACERILOR! Unul dintre cei mai cunoscuti magnati a MURIT! Lasa in urma o avere URIASA

Marele magnat chinez Wang Jian a murit la varsta de 57 de ani, marti, in urma unei caderi accidentale la Luberon, in sud-estul Frantei. Fondator al HNA, Miliardarul lasa in urma un important imperiu.

Un milionar roman a murit intr-un spital din Viena

Doliu in mediul de afaceri iesean. Unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni s-a stins din viata. Evenimentul nefericit a avut loc in decursul zilei de ieri. Toader Burtila a murit pe un pat de spital din Viena.

Doliu! Un cunoscut om de afaceri din Romania s-a stins din viata

Toader Burtila, unul dintre cei mai bogati 20 de ieseni, s-a stins din viata, marti, la varsta de 63 de ani. Barbatul era internat la un spital din Viena si a murit din cauza unor complicatii aparute la.

in Premiera. Povestea romancei care a uimit Portugalia. Anca Poiana, unul dintre cei mai importanti producatori de vin

O romanca talentata si ambitioasa este pe cale sa fie primita in faimosul ordin al templierilor, cel despre care se spune ca ar detine Sfantul Graal, cupa in care s-a varsat sangele lui Hristos. Anca.

Eurostat: Romania, tara din UE cu cei mai multi cetateni care nu pleaca in vacanta. Principalul motiv - lipsa banilor

Conform barometrelor Eurostat, Romania este prima in topul tarilor din UE in care populatia nu pleaca in vacanta, pentru ca majoritatea nu-si permite din punct de vedere financiar.

CM 2018: Cine sunt arbitrii desemnati pentru restul meciurilor din Rusia - Germanul Felix Brych nu a fost inclus pe lista

Germanul Felix Brych, considerat unul dintre cei mai buni arbitri europeni, nu va mai fi delegat la ultimele meciuri ale Cupei Mondiale din Rusia, dupa ce FIFA nu l-a inclus pe lista celor 17 arbitri, 37 asistenti si 10 arbitri video retinuti pentru restul partidelor programate, relateaza EFE.

Ct i costa pe dezvoltatorii de jocuri din Romnia un game tester ncepator

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri, cu peste o mie de angajati in departamentul de control al calitatii unde lucreaza si cei care testeaza jocurile), spune ca venitul pentru un astfel de job se ridica, in prezent la 2. 390 de lei brut), plus tichete de masa, pentru incepatori. Industria de gamind din Romania a avut vanzari de 145,3 milioane de dolari, in 2016. Ce presupune acest job si cat cheltuie in final compania pentru un astfel de angajat.

Tragedie la Amara! Un maseur A MURIT din cauza oboselii, in timp ce trata un pacient

Tragedie la Amara. Un maseur a murit la locul de munca, dupa ce i s-a facut rau in timpul programului. Se pare ca barbatul era unul dintre cei mai apreciati maseuri, deci si foarte solicitat. Luni, in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )