Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Romania, tara din UE cu cei mai multi cetateni care nu pleaca in vacanta. Principalul motiv - lipsa banilor

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania, tara din UE cu cei mai multi cetateni care nu pleaca in vacanta. Principalul motiv - lipsa banilor

Conform barometrelor Eurostat, Romania este prima in topul tarilor din UE in care populatia nu pleaca in vacanta, pentru ca majoritatea nu-si permite din punct de vedere financiar. continuă pe Adevărul

Primarul off-road din Spermezeu: le da pilotilor o pasune de 400 de hectare si se intrece cu cei mai buni din tara

Sorin Hognogi, un primar de comuna din Bistrita-Nasaud a pus la dispozitia amatorilor de off-road o pasune de 400 de hectare si vrea sa intre si el in competitie cu un Mitsubishi.

TEROARE in Romania: S-au tras FOCURI DE ARMA si s-au batut ca in Vestul Salbatic! Mascatii au intervenit in FORTA

Bataie ca in Vestul Salbatic pe strazile din Ploiesti. Mai multi romi au fost implicati intr-un conflict major, in care au fost implicate si arme de foc. Scene socante pe strazile din.

Atac armat in SUA! Mai multi copii au fost injunghiati. Bilantul VICTIMELOR

Un atac armat a avut loc intr-un oras din statul Idaho, SUA, noua oameni, printre care sase copii, fiind injunghiati. Copiii raniti au intre 3 si 12 ani, iar unii sunt refugiati din Irak, Siria si.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti la Brasov / Mai multi oameni au strigat Demisia

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova, au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa o conferinta sustinuta la Prefectura, despre situatia calamitatilor produse in judet. La iesirea din institutie, mai multi oameni au strigat Demisia, relateaza Mediafax.

Cum se poate lua 10 la BAC la un colegiu tehnic de provincie: Am invatat ca anii de liceu sunt cei mai frumosi din viata

Singura eleva din judetul Iasi care a luat 10 la examenul de Bacalaureat 2018 invatand la un liceu din afara municipiului Iasi se numeste Teona Alexandra Tehaniuc. Adolescenta a terminat ca sefa de promotie la Colegiul Tehnic de Cai Ferate Unirea Pascani.

Cum faci cei mai buni gomboti cu prune. Reteta prajiturii cu origini austro-ungare

Gombotii cu prune sunt un desert cu origini in bucataria austro-ungara. Se fac din aluat simplu, umpluti cu prune, dar se pot face si cu alte fructe, se dau la final prin pesmet si pot domoli pofta de dulce.

incepe Olimpiada Internationala de Matematica. 615 dintre cei mai buni tineri matematicieni ai lumii vor fi prezenti la Cluj

Cluj-Napoca gazduieste in perioada 3-14 iulie 2018 Olimpiada Internationala de Matematica 2018 IMO 2018). Vor participa 615 concurenti din 114 tari ale lumii.

Parcarea in zona 0 din Bucuresti, mai scumpa decat in multe capitale europene

Parcarea in zona 0 din Bucuresti este mai scumpa decat in multe capitale europene, insa, spre deosebire de alte metropole, poti parca pe toate bulevardele din centrul orasului si nici nu iti iei amenda ca ai gasit un loc pe un trotuar. In Roma, spre.

Atac armatla un festivalmuzical din Londra! Mai multe persoaneau fost injunghiate

Patru oameni au fost injunghiati la festivalul muzical din Londra. Conform primelor informatii, o ambulanta a fost chemata de urgenta pentru a duce doi barbati la spital. Victimele aveau 22, respectiv 26 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2483 seconds )