Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie A MURIT...

B1 B1,
DOLIU in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie A MURIT...

Doliu teribil in muzica populara! indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, din cauza unor complicatii cardiace. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

Da, o putem numi cea mai iubita cantareasa de muzica populara din Romania. A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani, pe 22 iunie 1963, mult iubita Maria Tanase a murit,.

TRAGEDIE in muzica populara! LACRIMI pentru ANAMARIA POP! A murit intr-un teribil accident! Imagini greu de privit (GALERIE FOTO)

Tragedie cumplita in muzica populara! Celebra cantareata Anamaria Pop a murit in urma cu cateva saptamani intr-un cumplit accident rutier produs laCicirlau.

Doliu in muzica. Cantaret de muzica populara gasit mort intr-un lac

Cobzarul moldovean Gheorghe Afroni a fost gasit mort in lacul din Parcul Valea Trandafirilor. Prietenii artistului cred ca aceasta ar fi fost ucis cu bestialitate, intrucat pe corpul neinsufletit al.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Parchetul General: Probele biologice dupa uciderea fetitei de 11 din Dambovita apartin olandezului care s-a sinucis luni

Probele biologice ridicate de anchetatori in dosarul uciderii Adrianei, fetita de 11 ani din Gura Sutii Dambovita), apartin cetateanului olandez suspect in acest caz, informeaza Parchetul General. Procurorii anunta si ca Interpolul a confirmat decesul suspectului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )