Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU in PSD! A murit dupa alegeri! I-a crapat inima cand a vazut REZULTATELE FINALE! Va anuntam cu regret ca...

B1 B1,
DOLIU in PSD! A murit dupa alegeri! I-a crapat inima cand a vazut REZULTATELE FINALE! Va anuntam cu regret ca...

Tragedie in PSD dupa alegerile prezidentiale. Un primar social-democrat al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile. continuă pe B1

Barna, reactie dupa alegeri: ce zice despre exit poll si lupta cu PSD

Dan Barna a pornit cu a treia sansa in lupta cu PSD si PNL. Totusi, cifrele vehiculate de-a lungul zilei pentru alegeri prezidentiale i-au dat sperante de un tur doi. Acum, liderul USR a explicat ce a insemnat aceasta zi si cursa cu PSD. Dan Barna a reprezentat la aceste alegeri prezidentiale Alianta USR .

Un fost primar PSD a murit dupa votul la prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale. Gheorghe Huple a suferit un atac de cord.

Atacul lui Ciolos dupa alegeri prezidentiale: ce miscare surpriza ar pregati

Dacian Ciolos e presedintele PLUS, adica cealalta jumatate a Aliantei USR PLUS. El a iesit cu declaratii pentru aceste alegeri prezidentiale. Si se pregateste pentru o mutare surpriza pentru turul doi, daca vor fi sanse, dar si pentru 2020. Dupa ce-au fost comunicate rezultatele exit poll, Dan Barna, presedintele USR, a fost primul care a .

Ministrul Sanatatii, reactie in scandalul tinerei care a murit dupa ce a nascut la Braila: Orice pierdere de vieti umane intr-un spital din Romania va fi analizata cu atentie si cu maxima seriozitate

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a facut, sambata, un apel la calm, dupa ce o ambulanta a fost atacata cu pietre de persoane revoltate de cazul tinerei care a murit dupa ce a nascut la Braila. De.

TRAGEDIE, la o zi DUPA ALEGERI! L-au gasit SPANZURAT! Detalii de ultima ora

Tragedie in satul Barca, luni dimineata! Politistii au fost sesizati dupa ce un barbat a fost gasit spanzurat de o cruce, in cimintirul din Giurgita.

Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Judetean Braila, in cazul tinerei care a murit dupa ce a nascut

Victor Costache, ministrul Sanatatii a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut, anunta Ministerul Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )