Libnet.ro
UNICEF

17:30

DOLJ: Bataie intre mai multi barbati langa o sectie de votare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DOLJ: Bataie intre mai multi barbati langa o sectie de votare

Un conflict intre mai multe persoane a izbucnit, duminica, in apropierea unei sectii de votare din judetul Dolj, iar doi barbati au fost loviti cu pumnii in fata de alti doi, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine pentru aplanarea scandalului, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Bataie intre mai multi barbati langa o sectie de votare. Unde a avut loc incidentul

Un coflict a izbucnit intre mai multi barbati in apropierea unei sectii de votare. Incidentul a avut locinjudetul Dolj. Conflictul s-a incheiat la sosirea politistilor. Barbatii sunt acum anch.

Bataie la o sectie de votare din Dolj. Mai multi barbati s-au lovit cu pumnii

Mai multi barbati s-au luat la bataie in zona unei sectii de votare din judetul Dolj. Conflictul s-a incheiat doar dupa sosirea politistilor, iar in prezent, scandalagii sunt anchetati.

Bataie intre baietii de la Puterea Dragostei. Au reactionat ca in jungla. Cine a fost eliminat VIDEO

Platourile de la emisiunea Puterea Dragostei s-au transformat ieri intr-un ring de lupta. Cine a inceput scandalul violent si ce s-a intamplat cu cei implicati? Eliminarile au curs pe banda rulanta. Lacrimile tot in randul grupului de baieti au curs la final. Cum si-au luat adio de la cei care au parasit competitia? Bataie intre .

Ce se intampla daca pui sare in cafea. Trucul pe care il folosesc tot mai multi romani

Neagra, cu lapte, cu frisca sau plina de zahar. Ceasca perfecta de cafea arata diferit de la persoana la persoana. insa, in ultima vreme, un nou truc este folosit de tot mai multi romani. Afla ce se intampla daca pui o anumita cantitate de sare in cafea! Trucul folosit de tot mai multi romani. Ce .

Simona Halep rupe tacerea despre plecarea ei de acasa: Pentru a avea mai multi parteneri. Am decis singura

Simona Halep vine cu detalii despre plecarea ei de acasa. Celebra sportiva a marturisit de ce a luat aceasta decizie. Care a fost motivul si ce spune despre cele mai grele momente din viata sa? Simona Halep, despre plecarea ei de acasa Campioana noastra nu vorbeste des despre momentele cruciale din viata sa. Aceasta este .

Statele Unite au inclus pe o lista neagra mai multi oficiali din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului

Statele Unite ale Americii au inclus joi pe o lista neagra mai multi oficiali si entitati din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului, impunand sanctiuni inclusiv unui judecator despre care se sp.

Mai multi pacienti ai unui centru medical au fost anuntati ca au COVID-19, desi nici nu se testasera pentru asa ceva

Este ancheta la Complexul Multifunctional Caraiman, dupa ce mai multi pacienti au primit un SMS fals in care erau anuntati ca sunt pozitivi la testul pentru COVID-19. in realitate, pacientii aveau test negativ sau nici macar nu au facut testul pentru COVID-19.

Secretul Mihaelei Radulescu. De ce nu are mai multi copii, de fapt

Dupa ce a fost casatorita cu Stefan Banica Junior timp de doi ani, Mihaela Radulescu a spus da afaceristului Elan Schwartzenberg, de care a divortat in 2008. Au impreuna un fiu, Ayan, care, dupa multe acuzatii in instanta si amenintari directe, a ramas in grija vedetei. Pentru o scurta perioada de timp, aceasta s-a iubit .

VIDEO Liberalii il acuza pe primarul din Podu Iloaiei de mita. Barbat: M-am intalnit cu Istrate pe strada si mi-o dat 10 lei Cred ca o dat la mai multi

Liberalii ieseni il acuza pe primarul PSD din Podu Iloaiei ca i-ar fi mituit pe alegatori. Mai mult, acestia au pus la dispozitia presei imagini video cu Constantin Gabi-Istrate, in care, sustin liberalii, este prins in flagrant. in alte doua inregistrari, doi barbati declara ca au primit cate 10 lei de la primarul orasului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )