Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite au inclus pe o lista neagra mai multi oficiali din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului

B1 B1,
Statele Unite au inclus pe o lista neagra mai multi oficiali din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului

Statele Unite ale Americii au inclus joi pe o lista neagra mai multi oficiali si entitati din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului, impunand sanctiuni inclusiv unui judecator despre care se sp. continuă pe B1

Statele Unite au inclus joi pe o lista neagra mai multi oficiali si entitati din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului

Statele Unite au inclus joi pe o lista neagra mai multi oficiali si entitati din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului, impunand sanctiuni inclusiv unui judecator care ar fi fost implicat in cazul sportivului iranian condamnat la moarte si executat, transmite Reuters.

Ce se intampla daca pui sare in cafea. Trucul pe care il folosesc tot mai multi romani

Neagra, cu lapte, cu frisca sau plina de zahar. Ceasca perfecta de cafea arata diferit de la persoana la persoana. insa, in ultima vreme, un nou truc este folosit de tot mai multi romani. Afla ce se intampla daca pui o anumita cantitate de sare in cafea! Trucul folosit de tot mai multi romani. Ce .

Alegerile prezidentiale din Statele Unite: gestul inedit al printului Harry

Pe masura ce luna noiembrie se apropie si alegerile prezidentiale din Statele Unite), este vital sa respingem discursurile de ura, dezinformarea si negativitatea online. Aceasta fraza scurta, rostita de printul Harry intr-un videoclip inregistrat pentru clasamentul celor mai influente 100 de personalitati din 2020 stabilite de Time, pare sa ii fie adresata direct lui Donald Trump, potrivit Le Point, citat de Rador.

New Jersey interzice toate pungile de unica folosinta, o premiera in Statele Unite Amenzi uriase

Statul New Jersey a votat interzicerea pungilor de unica folosinta, fie din plastic, fie din hartie, o premiera in Statele Unite, unde pandemia de coronavirus a crescut recent utilizarea produselor, potrivit AFP.

Statele Unite anunta ca nu il recunosc and pe Lukasenko ca presedinte

Statele Unite nu il pot considera pe Aleksandr Lukasenko ca presedintele legitim ales al Belarusului, a declarat miercuri Departamentul de Stat american dupa ce acesta a depus juramantul in secret pentru cel de-al saselea mandat de sef al statului.

HASSAN ROHANI: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale.

Rohani la ONU: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale, transmite Reuters.

Sanctiunile impotriva Iranului: Fractura fara precedent intre Statele Unite si Europa

Dorinta americana de a distruge acordul nuclear iranian din 2015 se traduce in fapte printr-o fractura fara precedent intre Statele Unite si principalii sai aliati europeni, care risca sa dureze daca Donald Trump este reales, scrie AFP.

Mai multi pacienti ai unui centru medical au fost anuntati ca au COVID-19, desi nici nu se testasera pentru asa ceva

Este ancheta la Complexul Multifunctional Caraiman, dupa ce mai multi pacienti au primit un SMS fals in care erau anuntati ca sunt pozitivi la testul pentru COVID-19. in realitate, pacientii aveau test negativ sau nici macar nu au facut testul pentru COVID-19.

Secretul Mihaelei Radulescu. De ce nu are mai multi copii, de fapt

Dupa ce a fost casatorita cu Stefan Banica Junior timp de doi ani, Mihaela Radulescu a spus da afaceristului Elan Schwartzenberg, de care a divortat in 2008. Au impreuna un fiu, Ayan, care, dupa multe acuzatii in instanta si amenintari directe, a ramas in grija vedetei. Pentru o scurta perioada de timp, aceasta s-a iubit .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )