Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dominic Fritz si noua revolutie de Timisoara

Adevărul Adevărul,
Dominic Fritz si noua revolutie de Timisoara

Eu sunt un candidat care nu are absolut nicio legatura, nici cu comunismul, nici cu postcomunismul, nici cu acest sistem cu baroni locali sau miliardari de carton, spune Dominic Fritz, noul primar al Timisoarei, despre el insusi, prezentandu-se pentru cei care inca nu il cunosc, in primul sau discurs de dupa confirmarea rezultatului alegerilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Dominic Fritz castiga Primaria Timisoara Victoria, sarbatorita in Piata Victoriei

Actualul primar Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru Primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR - PLUS). Am pierdut, este vointa timisorenilor, diferenta este mare, a declarat Robu, citat de tion. ro. Dominic Fritz si-a invitat sustinatorii in Piata Victoriei, pentru a sarbatori.

Daniel Funeriu: Game over. Dominic Fritz a castigat la Timisoara cu peste 22% diferenta

UPDATE, 27 septembrie, ora 22:30 Daniel Funeriu a revenit cu o noua postare, in care sustine ca Dominic Fritz ar avea un avans de peste 22% fata de primarul in functie, Nicolae Robu. Stirea initiala .

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Primaria Timisoara. Batalie intre liberalul Nicolae Robu si Dominic Fritz de la USR-Plus

Campania electorala pentru alegerile locale din Timisoara a fost dominata de batalia de pe Facebook intre sustinatorii celor doi candidati care au sanse sa castige, actualul primar Nicolae Robu de la PNL si Dominic Fritz, de la USR-Plus.

Dominic Fritz a sarbatorit victoria in Piata Victoriei din Timisoara: De azi stergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timisoarei

Candidatul USR la Primaria Timisoara, Dominic Fritz, s-a bucurat de victoria in alegerile locale in Piata Victoriei din Timisoara, alaturi de cateva sute de persoane. De azi stergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timisoarei, a afirmat el.

Nicolae Robu, invins la scor de Dominic Fritz. Diferenta este de peste 20 la suta

Candidatul USR-PLUS, Dominic Fritz, a castigat, potrivit numaratorii partiale, alegerile pentru Primaria Timisoara la un scor foarte mare. Fritz ar fi castigat din primul tur chiar si daca alegerile ar fi fost organizate in doua tururi.

VIDEO Robu, dupa ce a pierdut in fata lui Dominic Fritz: De oricata calomnie voi beneficia, voi ramane extrem de fericit pentru ceea ce am facut pentru Timisoara

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, care a pierdut duminica alegerile locale, dupa doua mandate, in fata candidatul USR-PLUS Dominic Fritz, sustine ca, indiferent de calomniile care continua sa fie lansate la adresa sa, va ramane extrem de fericit pentru ceea ce a facut pentru oras.

VIDEO Dominic Fritz, primarul german al Timisoarei: Un oras european a ales un primar european

Germanul Dominic Fritz scrie istorie in Timisoara. A castigat mai lejer decat se asteptau si cei mai infocati fani ai sai.

Dominic Fritz, o victorie cu totul neasteptata: L-a spulberat pe Robu la Timisoara

Candidatul USR PLUS Dominic Fritz conduce in competitia pentru functia de primar al Timisoarei cu un.

ALEGERI LOCALE 2020 Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei

Dominic Fritz, candidatul USR la Primaria Timisoara, a castigat alegerile pentru functia de primar. Acesta s-a bucurat de victoria in alegerile locale in Piata Victoriei din Timisoara, alaturi de cateva sute de persoane.

Nicolae Robu demisioneaza de la conducerea filialei PNL Timis, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Dominic Fritz

Nicolae Robusi-a recunoscutinfrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Timisoara. Fotoliul acestuia va fi ocupat de acum inainte de tanarul Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS. in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )