Libnet.ro
UNICEF

10:15

ALEGERI LOCALE 2020 Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei

Dominic Fritz, candidatul USR la Primaria Timisoara, a castigat alegerile pentru functia de primar. Acesta s-a bucurat de victoria in alegerile locale in Piata Victoriei din Timisoara, alaturi de cateva sute de persoane. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei, potrivit rezultatelor exit-poll.

ALEGERI LOCALE 2020 Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Dominic Fritz (USR-PLUS) a castigat Primaria Timisoara - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Timisoara. Potrivit unor surse politice, Dominic Fritz, candidatul USR PLUS, a castigat Primaria Timisoara.

Gabi Muresan este noul primar din Apold. Fostul capitan al lui CFR Cluj a castigat detasat alegerile din comuna

Gabi Muresan, fostul capitan al lui CFR Cluj, s-a impus fara emotii la alegerile locale pentru Primaria Apold, cu un procentaj de 63,09% adica cu 788 din cele 1. 249 de voturi valabil exprimate in localitate,.

VIDEO Surpriza! Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei. Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea

Dominic Fritz se va intalni cu votantii sai in Piata Victoriei din Timisoara, la ora 23. Primarul Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea.

Alegeri locale 2020. Cine va fi noul primar al municipiului Deva, din cei 13 candidati

Locale 2020, judetul Hunedoara. 13 oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Deva, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Andrei Volosevici (PNL), noul primar al municipiului Ploiesti, potrivit numaratorii paralele

Andrei Volosevici, candidadul PNL pentru Primaria municipiului Ploiesti, a castiat detasa alegerile locale, potrivit numaratorii paralele a buletinelor de vot, scrie adevarul. ro. Volosevici a anuntat deja ca .

Rezultate alegeri locale 2020, ora 21.00. Primele exit-poll-uri oficiale CURS, Avangarde si BCS. Bucurestenii au ales dreapta. Nicusor Dan a castigat Capitala

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat viitorii primari, consilieri si presedinti de consilii. Cele mai importante informatii sunt cele ale alegerilor locale din Capitala. in randurile ce urmeaza va prezentam exit-poll-ul orei 21:00. Rezultate alegeri locale 2020, ora 21. 00 Update 21. 00: Potrivit exit poll-ul Primariei Capitalei, Nicusor Dan este noul primar al Capitalei 46%). Exit .

Alegeri locale 2020. Peste 8,4 milioane de romani au votat! Cine este noul primar general al Capitalei

Alegeri locale 2020. Peste 18 milioane de romani au fost asteptati la urne pentru a-si alege, pentru urmatorii patru ani, primarii, consilierii locali si judeteni si presedintii de Consiliu Judetean. in total, peste 43. 000 de functii la stat sunt in joc la alegerile locale 2020.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Ilie Stefan, noul primar din Tulcea

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Tulcea? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )