Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitorul Guvern: Nici nu ma gandeam, acum un an, ca voi ajunge aici

Adevărul Adevărul,
Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitorul Guvern: Nici nu ma gandeam, acum un an, ca voi ajunge aici

Germanul Dominic Fritz, primarul Timisoarei, a fost cooptat de Dan Barna in componanta echipei de negociere USR-PLUS care se va prezenta la negocierile cu PNL si UDMR. continuă pe Adevărul

Primarul Dominic Fritz, in echipa de negociere pentru viitorul guvern

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern PNL - USR-PLUS - UDMR: Nici nu ma gandeam, in urma cu un an, ca voi ajunge aici.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitoarea guvernare

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat ca va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a Romaniei.

NEGOCIERI PENTRU VIITORUL GUVERN: USR PLUS va cere Ministerul Finantelor sau Ministerul Justitiei, desfiintarea Ministerului Fondurilor Europene si rescrierea PNRR

Alianta USR PLUS va cere in negocierile cu PNL si UDMR pentru formarea viitorului guvern un minister avizator, adica fie Ministerul Finantelor, fie Ministerul Justitiei, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Cele doua ministere sunt esentiale pentru ca ele avizeaza toate actele adoptate de guvern.

Discutiile oficiale pentru viitorul Guvern vor fi initiate sambata

PNL, Alianta USR-PLUS si UDMR vor demara sambata negocierile pentru formarea unui majoritati parlame.

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei.

Nicolae Ciuca, intrebat daca se vede in viitorul guvern: Nu eu stabilesc. imi doresc sa-mi fac treaba in continuare

Premierul interimar Nicolae Ciuca a spus joi, intrebat daca se vede in viitorul guvern, ca vrea sa-si faca in continuare treaba bine, evitand un raspuns clar.

Primele scantei ale negocierilor PNL-USR PLUS.Dominic Fritz: Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat. Fritz a mai precizat ca este nevoie de un guvern care sa-si sume iste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

Prin intermediul generalului Ciuca, Klaus Iohannis va conduce, de facto, viitorul guvern. Este bine, este rau?

Aceasta este concluzia ultimelor 24 de ore. Profitand de faptul ca PNL a luat la alegerile parlamentare doar 8% din total alegatori, presedintele Iohannis l-a executat in 10 minute pe Orban. Acesta a plecat cu coada intre picioare de la Cotroceni, pentru a-si anunta demisia din functia de premier. Cu doar doua saptamani inainte de expirarea mandatului guvernului sau.

Sedinta a liderilor PNL dupa demisia lui Ludovic Orban: Conducerea liberala discuta despre strategia de negociere pentru formarea noii majoritati parlamentare. Sefii PNL se intalnesc apoi cu Klaus Iohannis

O sedinta a conducerii PNL are loc marti dimineata in contextul recentei demisii a lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului. Liderii liberali se reunesc, incepand cu ora 10. 00, pentru a pregati strategia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )