Libnet.ro
UNICEF

16:45

Donald Trump ameninta Rusia cu rachete frumoase, noi si inteligente

Playtech Playtech,
Donald Trump ameninta Rusia cu rachete frumoase, noi si inteligente

Rusia si Statele Unite ale Americii se cearta din nou pe Siria. Dupa o declaratia a unui ambasador rus, Donald Trump a spus ca are armament mai bun decat crede Rusia. Donald Trump sustine ca, daca Rusia ameninta sa doboare rachetele trase asupra Siriei, si Statele Unite pot ameninta Rusia. Pregateste-te, Rusia, ca vor veni, []. continuă pe Playtech

Declaratie de razboi lansata de Donald Trump, pentru Rusia si Siria: Rusia, pregateste-te! Rachetele catre Siria vor veni

Declaratie de razboi lanasata de presdintele Statelor Unite ale Americii, Donlad Trump, pentru Rusia si Siria. Rusia, pregateste-te! Rachetele catre Siria vor veni. Este amenintarea fara precedent a.

Pretul petrolului creste ingrijorator dupa ce Donald Trump a anuntat un posibil atac asupra Siriei

Pretul petrolului a inceput sa urce miercuri, atingand cotatii care n-au mai fost consemnate de peste doua saptamani, ca reactie la anuntul presedintelui american Donald Trump catre Rusia prin care avertiza.

TRUMP ameninta cu RAZBOIUL! Rusia, VIZATA DIRECT: Pregatiti-va! RACHETE noi si inteligente vor fi lansate!

Presedintele SUA, Donald Trump a raspuns dur amenintarilor lansate de oficialii de la Kremlin privind o posibila actiune militara in Siria. Liderul de la Casa Alba a scris pe Twitter ca Rusia nu trebuie sa.

Donald Trump spune ca vinovatii vor plati scump pentru atacul chimic din orasul sirian Douma: Putin, Rusia si Iran sunt responsabili pentru sprijinirea lui Assad. Un pret mare de platit

Presedintele american Donald Trump spune ca vinovatii vor plati scump pentru atacul chimic din orasul sirian Douma din Ghouta de Est, unde organizatiile medicale au raportat ca zeci de oameni au fost ucisi de gaze toxice, potrivit Reuters.

RAZBOI TOTAL! DONALD TRUMP va raspunde atacului chimic din SIRIA in maximum 48 de ore: Nimic nu este exclus

Raspunsul Statelor Unite la atacul cu arme chimice din Siria va fi decis in urmatoarele 24-48 de ore, a declarat presedintele american Donald Trump, potrivit site-ului televiziunii CNBC. Condamnam atacul odios.

Reactia Siriei dupa ce a fost amenintata de Donald Trump cu bombardamente

Siria a denuntat miercuri drept o escaladare periculoasa amenintarile presedintelui american Donald Trump cu lovituri aeriene asupra teritoriului sirian, potrivit agentiei de presa Sana, preluata de.

Donald Trump, mesaj amenintator la adresa Rusiei

Donald Trump a raspuns miercuri Rusiei pe Twitter, dupa mesajul unui oficial rus ca orice racheta ar fi lansata catre Siria va fi doborata, presedintele american transmitand Moscovei sa se pregateasca.

Razboiul comercial ciudat al lui Donald Trump

Reteaua de socializare Twitter si-a depasit conditia de Poiana lui Iocan globala, in conditiile in care contul presedintelui american Donald Trump este urmarit neincetat pentru a ghici viitorul relatiilor comerciale dintre Statele Unite si China.

O noua demisie la Casa Alba: Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump a renuntat la functie

Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump,Tom Bossert, a demisionat din functie. Presedintele ii multumeste lui Tom pentru angajamentul sau fata de securitatea marii noastre patrii, a.

FBI, perchezitii la avocatul lui Donald Trump. Reactia presedintelui SUA

FBI a efectuat, luni, perchezitii in birourile lui Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump si cel care a platit o actrita de filme porno pentru a pastra tacerea asupra unei presupuse legaturi cu presedintele, scrie AFP. Vestea l-a infuriat la culme pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )