Libnet.ro
UNICEF

22:45

DONALD TRUMP: Statele Unite nu doresc un razboi sau o schimbare de regim in Iran, dar sunt pregatite sa actioneze daca va fi necesar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Statele Unite nu doresc un razboi sau o schimbare de regim in Iran, dar sunt pregatite sa actioneze daca va fi necesar

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca America nu doreste o schimbare de regim in Iran, la mai putin de o zi dupa lansarea unui atac aerian in care a fost ucis generalul iranian Qasem Soleimani, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Iranul promite razbunarea mortii generalului Soleimani, ucis de catre Statele Unite, la momentul potrivit: A fost cea mai mare greseala Liderii lumii se tem de un nou razboi in Golf

Iranul a promis sa razbune la momentul potrivit si in locul potrivit asasinarea unuia dintre puternicii sai generali, Qassem Soleimani, ucis vineri intr-un atac cu drona condus de Statele Unite la Bagdad, o escaladare care ridica temeri privind un conflict deschis intre cele doua tari inamice, relateaza AFP.

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

Donald Trump l-a avertizat pe Recep Erdogan sa nu intervina militar in Libia

Intr-o convorbire telefonica, presedintele SUA, Donald Trump l-a avertizat pe omologul turc Recept Erdogan sa nu invervina militar in Libia. Avertismentul a venit dupa ce Parlamentul de la Ankara a autorizat interventia militara a Turciei in Libia.

Statele Unite isi suplimenteaza efectivele militare in Orientul Mijlociu

Statele Unite vor trimite inca aproximativ 3. 500 de militari in Orientul Mijlociu, ca urmare a.

De ce au optat Statele Unite pentru eliminarea lui Soleimani. Iranul, provocat sa iasa la lumina

Desi vestea eliminarii generalului Qassem Soleimani, comandantul fortelor de elita ale Garzilor Revolutionare iraniene, ne-a lasat pe toti cu gura cascata si cu pulsul crescut, aceasta era, privita la rece, o mutare aproape inevitabila pentru Statele Unite. Oricat de grave vor fi consecintele unui astfel de gest, efectele inactiunii ar fi fost si mai serioase.

Trump: SUA nu doresc un razboi, dar sunt pregatite sa actioneze daca va fi necesar

Presedintele Donald Trump a declarat ca Statele Unite nu-si doresc un razboi sau o schimbare de regim in Iran, dar sunt pregatite sa ia toate masurile necesare, daca Iranul pune in pericol vietile.

Ipocrizia lui Trump: in 2011, il acuza pe Obama ca va porni un razboi cu Iran pentru a fi reales presedinte

Zeci de internauti il acuza pe presedintele SUA Donald Trump de ipocrizie ca urmare a ordinului dat de acesta pentru atacul asupra generalului irakian Qassem Soleimani. in 2011, Trump incepea o serie de atacuri asupra presedintelui de atunci, Barack Obama, despre care spunea ca ar porni un razboi cu Iranul doar pentru a-si asigura un nou mandat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )