Libnet.ro
UNICEF

06:30

Statele Unite isi suplimenteaza efectivele militare in Orientul Mijlociu

România Liberă România Liberă,
Statele Unite isi suplimenteaza efectivele militare in Orientul Mijlociu

Statele Unite vor trimite inca aproximativ 3. 500 de militari in Orientul Mijlociu, ca urmare a. continuă pe România Liberă

SUA, desfasurare de forte in Orientul Mijlociu. Pentagonul trimite inca 3.000 de militari, pe fondul amenintarilor din regiune: Brigada va fi dislocata in Kuweit

Statele Unite trimit trupe suplimentare de aproape 3. 000 de militari in Orientul Mijlociu, ca o precautie pe fondul pericolului tot mai mare la care sunt expuse fortele americane din regiune, a anuntat, vineri,.

SUA trimit inca 3.500 de militari in Orientul Mijlociu dupa ce Iranul a promis sa razbune moartea lui Soleimani

Statele Unite au luat decizia de a mai trimite 3. 500 de militari in Orientul Mijlociu, dupa ce uciderea generalului iranian Qassem Soleimani a dus la un val de amenintari la adresa trupelor americane stationate in zona, a transmis un oficial al Apararii pentru CNN.

Iranul promite razbunarea mortii generalului Soleimani, ucis de catre Statele Unite, la momentul potrivit: A fost cea mai mare greseala Liderii lumii se tem de un nou razboi in Golf

Iranul a promis sa razbune la momentul potrivit si in locul potrivit asasinarea unuia dintre puternicii sai generali, Qassem Soleimani, ucis vineri intr-un atac cu drona condus de Statele Unite la Bagdad, o escaladare care ridica temeri privind un conflict deschis intre cele doua tari inamice, relateaza AFP.

De ce au optat Statele Unite pentru eliminarea lui Soleimani. Iranul, provocat sa iasa la lumina

Desi vestea eliminarii generalului Qassem Soleimani, comandantul fortelor de elita ale Garzilor Revolutionare iraniene, ne-a lasat pe toti cu gura cascata si cu pulsul crescut, aceasta era, privita la rece, o mutare aproape inevitabila pentru Statele Unite. Oricat de grave vor fi consecintele unui astfel de gest, efectele inactiunii ar fi fost si mai serioase.

Cine era generalul Soleimani, ucis de americani la Bagdad: om-cheie al influentei Teheranului in Orientul Mijlociu, unul dintre cei mai populari oameni din Iran dar si un star pe Instagram

Puternicul general Qassem Soleimani, ucis vineri la Bagdad intr-un raid american, era unul dintre cele mai populare personaje in Iran si considerat un adversar redutabil al Statelor Unite si al aliatilor sai, potrivit AFP.

NATO este in alerta din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu

NATO anunta ca monitorizeaza indeaproape situatia din regiunea Orientului Mijlociu, dupa ce generalu.

Irakul condamna atacurile aeriene efectuate de Statele Unite asupra unor baze ale militiilor irakiene

Premierul Irakului, Adel Abdul Mahdi, a condamnat, luni, atacurile aeriene ale Statelor Unite impotriva unor baze ale militiilor irakiene sustinute de Iran, actiune care ar putea plasa si mai mult Irakul in centrul unui conflict de proximitate intre Washinton si Teheran.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )