Libnet.ro
UNICEF

19:31

Donald Trump anunta noi sanctiuni asupra sectorului metalelor din Iran

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump anunta noi sanctiuni asupra sectorului metalelor din Iran

Donald Trump a impus miercuri noi sanctiuni asupra sectoarelor iraniene ale fierului, otelului, aluminiului si cuprului pentru a intari presiunea asupra regimului de la Teheran si a amenintat ca va lua noi masuri daca Iranul nu-si schimba radical atitudinea, relateaza Reuters, AFP si dpa. continuă pe Ziarul Bursa

ESEC in negocierile comerciale SUA-China. Trump anunta noi sanctiuni asupra Chinei

Incepand cu ziua de vineri, Statele Unite va creste taxele vamale impuse deja pe produse in valoare de 200 de miliarde de dolari, ca urmare a esecului negocierilor comerciale cu China, relateaza CNN. Potrivit.

Statele Unite raspund Iranului: denunta un santaj nuclear la adresa Europei si anunta noi sanctiuni

Statele Unite preconizeaza sa impuna noi sanctiuni suplimentare Iranului foarte curand, a anuntat miercuri un consilier special al presedintelui de la Casa Alba insarcinat cu probleme de armament de distrugere in masa si aparare bologica, Tim Morrison, relateaza Reuters.

Trump anunta un nou sef la Agentia pentru Imigratie, sustinator al construirii unui zid la frontiera

Presedintele American, Donald Trump, a anuntat ca intentioneaza sa il numeasca la conducerea Agentiei Vamale si pentru Imigratie pe Mark Morgan. Acesta este un fost sef al Patrulei de Frontiera din timpul presedintelui Barack Obama si un sustinator al planului construirii unui zid la granita, potrivit Reuters.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, convocat la Senat pentru a fi audiat

Fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump Junior, este convocat in fata unei comisii a Senatului in cadrul anchetei ruse, au informat miercuri media americane, relateaza AFP.

ANCHETA RUSA: Fiul cel mare al lui Donald Trump convocat la Senat

Fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump Junior, este convocat in fata unei comisii a Senatului in cadrul anchetei ruse, au informat miercuri media americane, relateaza AFP.

Cum stie Donald Trump sa-si gestioneze banii: Actualul presedinte american ar fi pierdut peste 1 miliard de dolari in zece ani

Presa americana a scos la iveala detalii extrem de interesante despre cum stie Donald Trump sa-si gestioneze banii. Potrivit New York Times NYT), care a consultat documente fiscale, finantele afaceristului au.

Donald Trump il va primi pe Viktor Orban in 13 mai la Casa Alba

Donald Trump il va primi in 13 mai pe premierul nationalist-conservator ungar Viktor Orban, care se numara printre rarii admiratori declarati ai presedintelui american in cadrul Uniunii Europene, a anuntat marti Casa Alba, citata de AFP.

Popularitatea presedintelui Donald Trump se afla in crestere, in ciuda scandalurilor

In ciuda numeroaselor scandaluri in care a fost implicat, popularitatea presedintelui Donald Trump a depasit 45%, potrivit unui sondaj realizat de institutul Gallup, transmite flux24. ro, care citeaza.

Gazele romanesti din Marea Neagra vor fi pe agenda intalnirii dintre Donald Trump si Viktor Orban din 13 mai de la Washington

Visul primului ministru al Ungariei, Viktor Orban, de a se intalni cu presedintele american, Donald Trump, se implineste. Dupa doi ani de asteptari, sperante si lobby intens, Viktor Orban este in sfarsit invitat la Casa Alba pe 13 Mai 2019. Pe agenda intalnirii se afla si subiectul securitatii energetice a Ungariei, in care un loc central il va ocupa furnizarea catre Budapesta a gazelor romanesti din Marea Neagra exploatate de ExxonMobil.

De ce vor fi gazele romanesti din Marea Neagra pe agenda intalnirii dintre Donald Trump si Viktor Orban de la Washington

Visul prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, de a se intalni cu presedintele american, Donald Trump, se implineste. Dupa doi ani de asteptari, sperante si lobby intens, Viktor Orban este in sfarsit invitat la Casa Alba pe 13 mai 2019. Pe agenda intalnirii se afla si subiectul securitatii energetice a Ungariei, in care un loc central il va ocupa furnizarea catre Budapesta a gazelor romanesti din Marea Neagra exploatate de ExxonMobil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )