Libnet.ro
UNICEF

11:45

Donald Trump a anuntat ca se simte bine si ca va pleca din spital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump a anuntat ca se simte bine si ca va pleca din spital

Presedintele Donald Trump a anuntat ca se simte foarte bine si ca va pleca din spitalul militar unde a fost tratat pentru Covid-19, in pofida unui val de infectii declansat la Casa Alba cu numai patru saptamani inainte de alegeri. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump a anuntat ca va iesi din spital: Nu va temeti de COVID

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmisca va iesi din spital luni la 22:30 GMT. Acesta spune oamenilorca nu trebuie sa se teama de infectia cu Covid-19 si ca se simtemai bine decat acum.

Presedintele SUA ar putea fi externat chiar luni. Cum se mai simte Donald Trump, potrivit medicului sau

Presedintele american Donald Trump ar putea fi externat din spital chiar luni, pe masura ce continua sa se recupereze din COVID-19, sustin doctorii sai, potrivit Sky News. Donald Trump, presedintele SUA, ar.

Trump, infectat cu coronavirus, anunta ca iese din spital. Mesajul liderului de la Casa Alba: Nu va temeti de Covid

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca iese luni seara din spital si se simte foarte bine. Acesta a transmis si un mesaj: Nu va temeti de Covid. Nu-l lasati sa va domine viata.

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza din spital intrucat s-a vindecat de coronavirus. Liderul american a anuntat pe Twitter ca va parasi Walter Reed Medical Center la ora locala 6.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

VIDEO. Donald Trump: Nu ma simteam asa de bine, acum ma simt mai bine

Donald Trump, infectat cu Covid-19, a anuntat printr-un mesaj video ca atunci cand a ajuns la Spital.

Trump iese din spital: Nu va temeti de COVID-19! Medicul sau spune ca nu e in afara oricarui pericol

Presedintele SUA, Donald Trump, infectat cu COVID -19, a anuntat ca va iesi din spital luni la 22:30.

Twitter va suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele american Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie News. ro citand revista Variety.

Twitter suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie Variety.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )